Hehe, tak to ti opravdu trochu uniklo Druhou šarži jsme vyprodali začátkem listopadu, od 11.11 se začala prodávat trojka a ta se vyprodala v lednu. Od února se prodává už čtverka. Od výroby trojky došlo k razantním změnám v technologickém postupu a od té doby už nedochází k tvorbě sedimentu. Trojka je i dnes, půl roku od výroby, krásně čistá.
Mimochodem, dvojka se prodávala v kamenných obchodech ještě sakra dlouho po doprodání zásob na náladě....záleží na dodavateli. Sediment nevadí chuti vůbec.
Martin píše:Hehe, tak to ti opravdu trochu uniklo Druhou šarži jsme vyprodali začátkem listopadu, od 11.11 se začala prodávat trojka a ta se vyprodala v lednu. Od února se prodává už čtverka. Od výroby trojky došlo k razantním změnám v technologickém postupu a od té doby už nedochází k tvorbě sedimentu. Trojka je i dnes, půl roku od výroby, krásně čistá.
Typuju, že čtyřka je zase o něco výš, než trojka, co? Ale tak velká změna, jako mezi dvojkou a trojkou tam asi nebude,co?
Neprodáváš i malé lahvičky čtyřky, nějaké decky či dvoudecky, že bych ochutnal? Na celou flašku se mi teď bohužel díky různým přijímačkám a tak jaksi nedostává.
Typuju, že čtyřka je zase o něco výš, než trojka, co? Ale tak velká změna, jako mezi dvojkou a trojkou tam asi nebude,co?
Nevyzrálá čtvrtá šarže byla podle mě docela jinde než šarže třetí. Ale po dozrátí se chuť vyrovnala a podobnost s třetí šarží je skutečně mnohem větší než mezi druhou a třetí.
Nevyzrálá čtvrtá šarže byla podle mě docela jinde než šarže třetí. Ale po dozrátí se chuť vyrovnala a podobnost s třetí šarží je skutečně mnohem větší než mezi druhou a třetí.
Ano, tohle jsem take pocitil - ctverka (ac vynikajici) mi zpocatku moc "nevonela" a rikal jsem si, ze A3 nastavil latku neskutecne vysoko. Pred par dny jsem A4 kostoval a pekne se srovnala a chut/vune uz je hodne blizko skvele A3.
Mě teda A4 sedla ještě daleko víc, než A3. Snad si ji stihnu koupit ještě než se vyprodá. S ukončením studia začínám nějak míň pít a nemůžu mít v baru tři stejné otevřené lahve absinthu (+ pár dalších značek a kupa malých skleniček se vzorky na dně). Leda by byl Martin ochotný mi to distribuovat v jiné lahvi
Ale na druhou stranu, ona přijde nějaká party a dopijeme dvojku.
T.
- IN VINO VERITAS -
- OMNI ANIMA POST COITUM TRISTE EST -
- PATER INCERTUM EST -