St. Antoine

Seznam pravých absintů, nové absinty na trhu, uživatelské hodnocení, vzorky a vše kolem.
Odpovědět
Dark Knight

Re: St. Antoine

Příspěvek od Dark Knight »

Martin píše:U druhé šarže? Třetí a čtvrtá jsou bez sedimentu. Pokud u druhé, tak to buď odfiltruj a nebo to prostě vypij, je to bylinný sediment.
Jj, u druhé.

Počkej počkej, já asi zaspal dobu, ono už máš 4. šarži?? :shock:
Dark Knight

Dark Knight píše:
Martin píše:U druhé šarže? Třetí a čtvrtá jsou bez sedimentu. Pokud u druhé, tak to buď odfiltruj a nebo to prostě vypij, je to bylinný sediment.
Jj, u druhé.

Počkej počkej, já asi zaspal dobu, ono už máš 4. šarži?? :shock:
no jo, tak jo, tak koukám, že jo. Jak je to dlouho, co je venku?
Martin
° Capo di tutti capi °
Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin »

Hehe, tak to ti opravdu trochu uniklo ;) Druhou šarži jsme vyprodali začátkem listopadu, od 11.11 se začala prodávat trojka a ta se vyprodala v lednu. Od února se prodává už čtverka. Od výroby trojky došlo k razantním změnám v technologickém postupu a od té doby už nedochází k tvorbě sedimentu. Trojka je i dnes, půl roku od výroby, krásně čistá.
Wajt
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: meadow of love, berthe de joux
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wajt »

Mimochodem, dvojka se prodávala v kamenných obchodech ještě sakra dlouho po doprodání zásob na náladě....záleží na dodavateli. Sediment nevadí chuti vůbec.
Dark Knight

Martin píše:Hehe, tak to ti opravdu trochu uniklo ;) Druhou šarži jsme vyprodali začátkem listopadu, od 11.11 se začala prodávat trojka a ta se vyprodala v lednu. Od února se prodává už čtverka. Od výroby trojky došlo k razantním změnám v technologickém postupu a od té doby už nedochází k tvorbě sedimentu. Trojka je i dnes, půl roku od výroby, krásně čistá.
Typuju, že čtyřka je zase o něco výš, než trojka, co? Ale tak velká změna, jako mezi dvojkou a trojkou tam asi nebude,co?

Neprodáváš i malé lahvičky čtyřky, nějaké decky či dvoudecky, že bych ochutnal? Na celou flašku se mi teď bohužel díky různým přijímačkám a tak jaksi nedostává.
Martin
° Capo di tutti capi °
Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin »

Na náladě jsou decovky plněné třetí šarží. Čtverka je jen v půllitrech.
Dark Knight

Martin píše:Na náladě jsou decovky plněné třetí šarží. Čtverka je jen v půllitrech.
Trojku mám a je vynikající, asi si počkám až na sraz, kde doufám bude. ;)
Habu
fuckin' amateur
Oblíbený absinthe: Sauvage
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Habu »

Typuju, že čtyřka je zase o něco výš, než trojka, co? Ale tak velká změna, jako mezi dvojkou a trojkou tam asi nebude,co?
Nevyzrálá čtvrtá šarže byla podle mě docela jinde než šarže třetí. Ale po dozrátí se chuť vyrovnala a podobnost s třetí šarží je skutečně mnohem větší než mezi druhou a třetí.
- Moderní absinthe chutná moderně.
davar
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: Berthe-Doubs M.-Jade-St.Antoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od davar »

Habu píše:
Nevyzrálá čtvrtá šarže byla podle mě docela jinde než šarže třetí. Ale po dozrátí se chuť vyrovnala a podobnost s třetí šarží je skutečně mnohem větší než mezi druhou a třetí.
Ano, tohle jsem take pocitil - ctverka (ac vynikajici) mi zpocatku moc "nevonela" a rikal jsem si, ze A3 nastavil latku neskutecne vysoko. Pred par dny jsem A4 kostoval a pekne se srovnala a chut/vune uz je hodne blizko skvele A3.
Tuvy
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: Pernod Fils
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tuvy »

Mě teda A4 sedla ještě daleko víc, než A3. Snad si ji stihnu koupit ještě než se vyprodá. S ukončením studia začínám nějak míň pít a nemůžu mít v baru tři stejné otevřené lahve absinthu (+ pár dalších značek a kupa malých skleniček se vzorky na dně). Leda by byl Martin ochotný mi to distribuovat v jiné lahvi :lol:
Ale na druhou stranu, ona přijde nějaká party a dopijeme dvojku.
T.
- IN VINO VERITAS -
- OMNI ANIMA POST COITUM TRISTE EST -
- PATER INCERTUM EST -
Odpovědět