St. Antoine
- Dan
- Věrný stoupenec zelené víly
- Příspěvky: 373
- Registrován: čtv 30. dub 2009 23:10:16
- Oblíbený absinthe: Mansinthe
- Bydliště: Klatovy
- Kontaktovat uživatele:
Re: St. Antoine
Taky už se těším a zároveň řešim dilema, jestli si koupit ještě jednu "dvojku", protože ta předchozí už lehce dochází a nebo si už počkat na třetí šarži...
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Příspěvky: 4441
- Registrován: sob 11. dub 2009 17:59:57
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Re: St. Antoine
Na Slovensku se připravuje velký launch St. Antoine a La Clandestine! Teď byl u nás na návštěvě jeden z 10 nejlepších barmanů na světě, [urlhttp://www.stanislavvadrna.com/]Stanislav Vadrna[/url] a domluvili jsme se na vzájemné spolupráci. 23. října se bude v Bratislavě otvírat nový stylový bar, kde dojde k představení St. Antoine a La Clandestine. Absinthe tam budu představovat já a Stanislav bude míchat drinky. Fotoreport a videa budou zcela 100%!
- Habu
- fuckin' amateur
- Příspěvky: 4078
- Registrován: sob 11. dub 2009 18:53:16
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Re: St. Antoine
Na Slovensku budou rozlévat La Clandestine? 
K úspěchu St. Antoine gratuluji!
K úspěchu St. Antoine gratuluji!
- Moderní absinthe chutná moderně.
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Příspěvky: 4441
- Registrován: sob 11. dub 2009 17:59:57
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Re: St. Antoine
Jojo, Clandestine a Antoine budou dva exkluzivní absinty na Slovensku. Chystím ještě podobný Clandestine launch v Praze, ale o tom potom 
Stanislav bude ale v blízké době nový člen mafia rodiny, pak řekne víc sám.
Stanislav bude ale v blízké době nový člen mafia rodiny, pak řekne víc sám.
- Dwarf
- * Zkušený piják *
- Příspěvky: 699
- Registrován: úte 14. dub 2009 19:26:22
- Oblíbený absinthe: L'Ancienne, Mead Base
- Bydliště: Bratislava - SLOVENSKÁ REPUBLIKA
- Kontaktovat uživatele:
Re: St. Antoine
Velmi sa na danu akciu tesim, dufam ze vstup nebude len na pozvanky:)
"Umenie je život - život je umenie! ..Nech nás Zelená víla povznesie z hlbín každodennej ničotnosti"
-
B.r.T
Re: St. Antoine
Zajimalo by mě, jak by to bylo u St. Antoine po 100 letech... Přeci jen na té chuti a všemu se asi nejvíce podepisuje právě věk, myslíte, že by St. Antoine mohlo byt třeba i lepší než vintage absinthy?
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Příspěvky: 4441
- Registrován: sob 11. dub 2009 17:59:57
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Re: St. Antoine
Pevně doufám že ti to sem za 100 roků napíšu
Wish me luck!
Z první šarže mám odložené jen dvě láhve, z druhé odložím tak 12 a z třetí si odložím tak 30. Odložením ale myslím hermetické uzavření a zapečetění minimálně do doby, než se budou ženit moje děti.
edit: čas se podepisuje hodně a nejinak je tomu u absintu. První velký pokrok je asi 4 měsíce po vypálení a pokud ho vydržíš nevypít, tak se změny projevují dál. Já z komerčních absintů největší pokrok související s časem zaregistroval u Jade PF1901 z roku 2006. Ta šarže byla naprosto geniální a když jsem ji letos opět pil, tak měla charakteristiku prebanu! Ale pak se něco stalo a šarže z roku 2007 byla vloženě průměrná a nezlepšilo se to ani časem. Pak Ted přerušil výrobu a hotovo
Pokud náhodou někde narazíte na PF1901 z roku 2006, tak kupujte a obětujte i tisíce korun.
Z první šarže mám odložené jen dvě láhve, z druhé odložím tak 12 a z třetí si odložím tak 30. Odložením ale myslím hermetické uzavření a zapečetění minimálně do doby, než se budou ženit moje děti.
edit: čas se podepisuje hodně a nejinak je tomu u absintu. První velký pokrok je asi 4 měsíce po vypálení a pokud ho vydržíš nevypít, tak se změny projevují dál. Já z komerčních absintů největší pokrok související s časem zaregistroval u Jade PF1901 z roku 2006. Ta šarže byla naprosto geniální a když jsem ji letos opět pil, tak měla charakteristiku prebanu! Ale pak se něco stalo a šarže z roku 2007 byla vloženě průměrná a nezlepšilo se to ani časem. Pak Ted přerušil výrobu a hotovo
-
Alchymista
- Aktivní pijan
- Příspěvky: 62
- Registrován: sob 02. kvě 2009 13:17:25
- Oblíbený absinthe: Jade, St. Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Re: St. Antoine
Omlouvám se Martine, vím že bych měl mlčet, ale já to nevydržím!
Podařilo se mi vyprosit zaslání třetí šarže St. Antoine ještě před oficiálním prodejem (Martin asi přihlédl na to, že jsem na náladě objednal velkou fontánu a dvě TL lžičky
) a tu jsem včera večer řádně s novou fontánou zdegustoval.
Nebudu zatím zacházet do podrobností, ale řeknu jen jedno, třetí Antoine je lepší než Duplais Verte a je lepší než L'Italienne, který mě stál třetinu výplaty! V podstatě se řadí mezi mezinárodní špičku, která je o 200% dražší! Teď jsem bohudík ztratil důvod kupovat cokoliv zahraničního, toto mi to dokonale nahradí!
Nechápu ten obrovský vývojový skok, nechápu.
Nezlob se Martine že jsem to vykecal, ale jsem z toho nového Antoine v upřímném šoku.
Podařilo se mi vyprosit zaslání třetí šarže St. Antoine ještě před oficiálním prodejem (Martin asi přihlédl na to, že jsem na náladě objednal velkou fontánu a dvě TL lžičky
Nebudu zatím zacházet do podrobností, ale řeknu jen jedno, třetí Antoine je lepší než Duplais Verte a je lepší než L'Italienne, který mě stál třetinu výplaty! V podstatě se řadí mezi mezinárodní špičku, která je o 200% dražší! Teď jsem bohudík ztratil důvod kupovat cokoliv zahraničního, toto mi to dokonale nahradí!
Nechápu ten obrovský vývojový skok, nechápu.
Nezlob se Martine že jsem to vykecal, ale jsem z toho nového Antoine v upřímném šoku.
- Habu
- fuckin' amateur
- Příspěvky: 4078
- Registrován: sob 11. dub 2009 18:53:16
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Re: St. Antoine
Myslím, že by odpuštění mělo být na místě, taky jsem při prvním doušku byl v šoku!
- Moderní absinthe chutná moderně.
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Příspěvky: 4441
- Registrován: sob 11. dub 2009 17:59:57
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Re: St. Antoine
Díky Alchymisto za vřelou reakci, ale příště vás všechny nechám podepsat nějaký non disclosure agreement 
Ba ne, vzorky třetí šarže už vesele kolují po světě a zatím mám ty nejlepší reakce, jaké jsem si mohl přát. Aspoň vidím že snaha se vyplatí a teď budu s ještě větším nadšením připravovat další speciality.
Ba ne, vzorky třetí šarže už vesele kolují po světě a zatím mám ty nejlepší reakce, jaké jsem si mohl přát. Aspoň vidím že snaha se vyplatí a teď budu s ještě větším nadšením připravovat další speciality.