St. Antoine

Seznam pravých absintů, nové absinty na trhu, uživatelské hodnocení, vzorky a vše kolem.
Odpovědět
Dan
Věrný stoupenec zelené víly
Oblíbený absinthe: Mansinthe
Kontaktovat uživatele:

Re: St. Antoine

Příspěvek od Dan »

Taky už se těším a zároveň řešim dilema, jestli si koupit ještě jednu "dvojku", protože ta předchozí už lehce dochází a nebo si už počkat na třetí šarži...
Martin
° Capo di tutti capi °
Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin »

Na Slovensku se připravuje velký launch St. Antoine a La Clandestine! Teď byl u nás na návštěvě jeden z 10 nejlepších barmanů na světě, [urlhttp://www.stanislavvadrna.com/]Stanislav Vadrna[/url] a domluvili jsme se na vzájemné spolupráci. 23. října se bude v Bratislavě otvírat nový stylový bar, kde dojde k představení St. Antoine a La Clandestine. Absinthe tam budu představovat já a Stanislav bude míchat drinky. Fotoreport a videa budou zcela 100%!
Habu
fuckin' amateur
Oblíbený absinthe: Sauvage
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Habu »

Na Slovensku budou rozlévat La Clandestine? :shock:

:lol:

K úspěchu St. Antoine gratuluji!
- Moderní absinthe chutná moderně.
Martin
° Capo di tutti capi °
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin »

Jojo, Clandestine a Antoine budou dva exkluzivní absinty na Slovensku. Chystím ještě podobný Clandestine launch v Praze, ale o tom potom ;)
Stanislav bude ale v blízké době nový člen mafia rodiny, pak řekne víc sám.
Dwarf
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: L'Ancienne, Mead Base
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dwarf »

Velmi sa na danu akciu tesim, dufam ze vstup nebude len na pozvanky:)
"Umenie je život - život je umenie! ..Nech nás Zelená víla povznesie z hlbín každodennej ničotnosti"
B.r.T

Příspěvek od B.r.T »

Zajimalo by mě, jak by to bylo u St. Antoine po 100 letech... Přeci jen na té chuti a všemu se asi nejvíce podepisuje právě věk, myslíte, že by St. Antoine mohlo byt třeba i lepší než vintage absinthy?
Martin
° Capo di tutti capi °
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin »

Pevně doufám že ti to sem za 100 roků napíšu ;) Wish me luck!

Z první šarže mám odložené jen dvě láhve, z druhé odložím tak 12 a z třetí si odložím tak 30. Odložením ale myslím hermetické uzavření a zapečetění minimálně do doby, než se budou ženit moje děti.

edit: čas se podepisuje hodně a nejinak je tomu u absintu. První velký pokrok je asi 4 měsíce po vypálení a pokud ho vydržíš nevypít, tak se změny projevují dál. Já z komerčních absintů největší pokrok související s časem zaregistroval u Jade PF1901 z roku 2006. Ta šarže byla naprosto geniální a když jsem ji letos opět pil, tak měla charakteristiku prebanu! Ale pak se něco stalo a šarže z roku 2007 byla vloženě průměrná a nezlepšilo se to ani časem. Pak Ted přerušil výrobu a hotovo :( Pokud náhodou někde narazíte na PF1901 z roku 2006, tak kupujte a obětujte i tisíce korun.
Alchymista
Aktivní pijan
Oblíbený absinthe: Jade, St. Antoine
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alchymista »

Omlouvám se Martine, vím že bych měl mlčet, ale já to nevydržím!

Podařilo se mi vyprosit zaslání třetí šarže St. Antoine ještě před oficiálním prodejem (Martin asi přihlédl na to, že jsem na náladě objednal velkou fontánu a dvě TL lžičky :lol: ) a tu jsem včera večer řádně s novou fontánou zdegustoval.
Nebudu zatím zacházet do podrobností, ale řeknu jen jedno, třetí Antoine je lepší než Duplais Verte a je lepší než L'Italienne, který mě stál třetinu výplaty! V podstatě se řadí mezi mezinárodní špičku, která je o 200% dražší! Teď jsem bohudík ztratil důvod kupovat cokoliv zahraničního, toto mi to dokonale nahradí!
Nechápu ten obrovský vývojový skok, nechápu.

Nezlob se Martine že jsem to vykecal, ale jsem z toho nového Antoine v upřímném šoku.
Habu
fuckin' amateur
Oblíbený absinthe: Sauvage
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Habu »

:-D ...hehe.

Myslím, že by odpuštění mělo být na místě, taky jsem při prvním doušku byl v šoku! 8-)
- Moderní absinthe chutná moderně.
Martin
° Capo di tutti capi °
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin »

Díky Alchymisto za vřelou reakci, ale příště vás všechny nechám podepsat nějaký non disclosure agreement :D

Ba ne, vzorky třetí šarže už vesele kolují po světě a zatím mám ty nejlepší reakce, jaké jsem si mohl přát. Aspoň vidím že snaha se vyplatí a teď budu s ještě větším nadšením připravovat další speciality.
Odpovědět