St. Antoine
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Re: St. Antoine
Korky z láhví St. Antoine jsou v poho. Podobné rozpadnutí korku na dva kusy jsem zažil u láhve Toulouse Lautrec a Kübler 53. Nesmíte to otevírat s neurvalou vervou absinthisty těšícího se na svůj životabudič! 
- Moderní absinthe chutná moderně.
- kamamura
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: Jade Verte Suisse
- Kontaktovat uživatele:
Nojo, zřejmě se tentokrát neblaze proslulý absintismus dostavil vyjímečně před konzumací, místo po níHabu píše:Korky z láhví St. Antoine jsou v poho. Podobné rozpadnutí korku na dva kusy jsem zažil u láhve Toulouse Lautrec a Kübler 53. Nesmíte to otevírat s neurvalou vervou absinthisty těšícího se na svůj životabudič!
- dEffect
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: Angelique verte suisse
- Kontaktovat uživatele:
Tiez mam podobny zazitok s korkom, ale stalo sa mi to len raz a to pri 3. sarzi. Bola to, ale aj moja chyba v zbrklosti som chcel rychlo otvorit a polka korku ostala vo flasi a potom nastal boj ako to vybrat bez toho aby sa dostal rozmrveny korok do flasky, ale podarilo sa. Pri stvorke sa mi zdal korok pevnejsi, no zatial som mal iba jednu flasku. Zda sa, ze cast korkov ma nejaku vadu, ale otazka znie, ci je mozne ich odfiltrovat pri kupe od dodavatela ...
**** In absinthe is beauty like the truth in wine ****
- Wagi
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
- Kontaktovat uživatele:
co se mě a špuntů týče no problém .)
- kamamura
- Kontaktovat uživatele:
Sakra, začíná mi to nebezpečně chutnat. Původně se mi to zdálo moc hořké, ale čím dál tím víc mi to připadá tak akorát. Je ale pravda, že jsem to začal dost ředit.
- Dwarf
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: L'Ancienne, Mead Base
- Kontaktovat uživatele:
ako som uz davnejsie Martinovi na stretku spominal, osobne sa mi to tiez s tym stuplom stalo pri prvej flaske, teda myslim 2.sarza
"Umenie je život - život je umenie! ..Nech nás Zelená víla povznesie z hlbín každodennej ničotnosti"
- Wajt
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: meadow of love, berthe de joux
- Kontaktovat uživatele:
Pelyněk u St.Antoine mě osobně sedí, na můj vkus parádně vyvážený absinthe!kamamura píše:Sakra, začíná mi to nebezpečně chutnat. Původně se mi to zdálo moc hořké, ale čím dál tím víc mi to připadá tak akorát. Je ale pravda, že jsem to začal dost ředit.
-
electricmud
Tak u St.Antoine nemám s korkem problém narozdíl od lahve Sinopale, kde se mi uzávěr rozpadl na první dobrou. 
Jinak jsem si teď po delší době dal 3.šarži a mám pocit, že se zase o poznání rozležela do krásy.
Musím konečně objednat 4.šarži aby mi nechyběla v řadě.
Jinak jsem si teď po delší době dal 3.šarži a mám pocit, že se zase o poznání rozležela do krásy.
Musím konečně objednat 4.šarži aby mi nechyběla v řadě.
- kamamura
- Kontaktovat uživatele:
Tak, půlka láhve je pryč, obávám se, že jsem si podle STA dost nakalibroval chuť
Uvidíme, jak mi teď budou chutnat ty ostatní značky. Nicméně už jsem se celkem jistě přesvědčil, že mi absinthe chutná, prostě mám slabost pro anýz. Říkal jsem si, že na takové to normální popíjení by mohlo stačit to Ouzo (je to přece jen levnější), ale nějak už to není ono, ten pelyňkový kontrapunkt mi tam chybí. Co se dá dělat