St. Antoine

Seznam pravých absintů, nové absinty na trhu, uživatelské hodnocení, vzorky a vše kolem.
Odpovědět
Husqvik

Re: St. Antoine

Příspěvek od Husqvik »

U mé první lahve St. Antoine se mi špunt také rozpadl.
Habu
fuckin' amateur
Oblíbený absinthe: Sauvage
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Habu »

Korky z láhví St. Antoine jsou v poho. Podobné rozpadnutí korku na dva kusy jsem zažil u láhve Toulouse Lautrec a Kübler 53. Nesmíte to otevírat s neurvalou vervou absinthisty těšícího se na svůj životabudič! 8-)
- Moderní absinthe chutná moderně.
kamamura
Věrný stoupenec zelené víly
Oblíbený absinthe: Jade Verte Suisse
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kamamura »

Habu píše:Korky z láhví St. Antoine jsou v poho. Podobné rozpadnutí korku na dva kusy jsem zažil u láhve Toulouse Lautrec a Kübler 53. Nesmíte to otevírat s neurvalou vervou absinthisty těšícího se na svůj životabudič! 8-)
Nojo, zřejmě se tentokrát neblaze proslulý absintismus dostavil vyjímečně před konzumací, místo po ní ;)
dEffect
Pokročilý absintista
Oblíbený absinthe: Angelique verte suisse
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dEffect »

Tiez mam podobny zazitok s korkom, ale stalo sa mi to len raz a to pri 3. sarzi. Bola to, ale aj moja chyba v zbrklosti som chcel rychlo otvorit a polka korku ostala vo flasi a potom nastal boj ako to vybrat bez toho aby sa dostal rozmrveny korok do flasky, ale podarilo sa. Pri stvorke sa mi zdal korok pevnejsi, no zatial som mal iba jednu flasku. Zda sa, ze cast korkov ma nejaku vadu, ale otazka znie, ci je mozne ich odfiltrovat pri kupe od dodavatela ...

**** In absinthe is beauty like the truth in wine ****
Wagi
*** Absinthe guru ***
Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wagi »

co se mě a špuntů týče no problém .)
kamamura
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kamamura »

Sakra, začíná mi to nebezpečně chutnat. Původně se mi to zdálo moc hořké, ale čím dál tím víc mi to připadá tak akorát. Je ale pravda, že jsem to začal dost ředit.
Dwarf
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: L'Ancienne, Mead Base
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dwarf »

ako som uz davnejsie Martinovi na stretku spominal, osobne sa mi to tiez s tym stuplom stalo pri prvej flaske, teda myslim 2.sarza
"Umenie je život - život je umenie! ..Nech nás Zelená víla povznesie z hlbín každodennej ničotnosti"
Wajt
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: meadow of love, berthe de joux
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wajt »

kamamura píše:Sakra, začíná mi to nebezpečně chutnat. Původně se mi to zdálo moc hořké, ale čím dál tím víc mi to připadá tak akorát. Je ale pravda, že jsem to začal dost ředit.
Pelyněk u St.Antoine mě osobně sedí, na můj vkus parádně vyvážený absinthe!
electricmud

Příspěvek od electricmud »

Tak u St.Antoine nemám s korkem problém narozdíl od lahve Sinopale, kde se mi uzávěr rozpadl na první dobrou. :-)
Jinak jsem si teď po delší době dal 3.šarži a mám pocit, že se zase o poznání rozležela do krásy.
Musím konečně objednat 4.šarži aby mi nechyběla v řadě. :-)
kamamura
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kamamura »

Tak, půlka láhve je pryč, obávám se, že jsem si podle STA dost nakalibroval chuť :-) Uvidíme, jak mi teď budou chutnat ty ostatní značky. Nicméně už jsem se celkem jistě přesvědčil, že mi absinthe chutná, prostě mám slabost pro anýz. Říkal jsem si, že na takové to normální popíjení by mohlo stačit to Ouzo (je to přece jen levnější), ale nějak už to není ono, ten pelyňkový kontrapunkt mi tam chybí. Co se dá dělat :-)
Odpovědět