Hudba k Absintu
- Slovi
- Vymývač
- Oblíbený absinthe: alcool de vin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hudba k Absintu
Do té místnosti jsem se právě zamiloval. 
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
- Dworzaaa
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Sevil
- Kontaktovat uživatele:
Ja taky...a jak to v zni panecku
problem ale je ten, ze audiotechnika v tyhle kvalite uz neni zalezitost statisicu, ale spis milionu..
Na druhou stranu, co sem se bavil s kamaradem, kterej se o tohle zajima, tak rikal, ze rozdil mezi sestavou za 500 000 a 2 000 000 uz neni tak velkej a ze hlavni rozdily sou patrny hlavne v tech nizsich cenach
To by se ti, Slovi, studovalo uplne samo, co?
problem ale je ten, ze audiotechnika v tyhle kvalite uz neni zalezitost statisicu, ale spis milionu..
Na druhou stranu, co sem se bavil s kamaradem, kterej se o tohle zajima, tak rikal, ze rozdil mezi sestavou za 500 000 a 2 000 000 uz neni tak velkej a ze hlavni rozdily sou patrny hlavne v tech nizsich cenach
To by se ti, Slovi, studovalo uplne samo, co?
Omnia mea mecum porto.
- Ithi
- Aktivní pijan
- Oblíbený absinthe: La Grenouille, Mead Base
- Kontaktovat uživatele:
Aha....Dworzaaa píše:rozdil mezi sestavou za 500 000 a 2 000 000 uz neni tak velkej a ze hlavni rozdily sou patrny hlavne v tech nizsich cenach
The Whole Universe Is Just An Splendid Illusion That Blinds The Human Eye
- Dworzaaa
- *** Absinthe guru ***
- Kontaktovat uživatele:
kdyby nahodou nekoho zajimaly dalsi fotky...ale neni tam toho moc co ke koukani...ta mistnost je delana jen k tomuhle ucelu, takze na ty prvni fotce bylo skoro vsechno 
Skoda, ze do tohodle vlakna neprispiva Tibro..ten plagat by mu mel bejt znamej
Skoda, ze do tohodle vlakna neprispiva Tibro..ten plagat by mu mel bejt znamej
Omnia mea mecum porto.
- Sudlice
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: St. Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Pěkný pokojíček
i když trochu sterilní - netoužím po sestavě za statisíce, stačí mi kvalitní sluchátka + stará opuštěná budova a muziku si užiju úplně nejlíp.
i když trochu sterilní - netoužím po sestavě za statisíce, stačí mi kvalitní sluchátka + stará opuštěná budova a muziku si užiju úplně nejlíp.
- Slovi
- Vymývač
- Kontaktovat uživatele:
Pro člověka s běžným sluchem je zbytečná i sestava za 500K. Jednoduše nebude slyšet rozdíl mezi klasickou sestavou domácího kina a audiofilní. A otázka je, jestli vůbec ocení tu klasickou domácí.Dworzaaa píše:...ze rozdil mezi sestavou za 500 000 a 2 000 000 uz neni tak velkej...
Bohužel moje studium nebylo zas až tolik o poslouchání jak by si člověk myslel.Dworzaaa píše:To by se ti, Slovi, studovalo uplne samo, co?
- Dworzaaa
- *** Absinthe guru ***
- Kontaktovat uživatele:
Tak nevim, ja sem sice nekolik let hral na klavesy, ale nerekl bych, ze mam nejak spickove vytrenovanej sluch, ale rozdil mezi nasi sestavou za cca 50 000 a touhle teda citim...a to dost silnejSlovi píše: Jednoduše nebude slyšet rozdíl mezi klasickou sestavou domácího kina a audiofilní. A otázka je, jestli vůbec ocení tu klasickou domácí.
proc je to v minulym case? Ty uz nestudujes?Slovi píše: Bohužel moje studium nebylo zas až tolik o poslouchání...
Omnia mea mecum porto.
- Transilvanian
- Pokročilý absintista
- Kontaktovat uživatele:
Šílený překročím Lazára a bez bot a bez haleny se rozběhnu noční Paříží ...
- Slovi
- Vymývač
- Kontaktovat uživatele:
Nemusíš mít vytrénovaný sluch. Jen říkám, že je docela rozdíl mezi tím mít "obyčejný" sluch a mít hudební sluch. A už jsem zaznamenal pár příkladů, kdy jsem dotyčným vrazil dvoje sluchátka do ruky (nic moc a obstojný nadprůměr) a sice nějaký rozdíl ve zvuku poznali, nedokázali ale říct, které jsou lepší. Tak by tomu mohlo být i u těch sestav. Ano, dá se předpokládat, že člověk rozdíl uslyší (a nebo taky ne), problém pak ale je, jestli dokáže rozlišit (a ocenit) i kvalitu.Dworzaaa píše:Tak nevim, ja sem sice nekolik let hral na klavesy, ale nerekl bych, ze mam nejak spickove vytrenovanej sluch, ale rozdil mezi nasi sestavou za cca 50 000 a touhle teda citim...a to dost silnej
proc je to v minulym case? Ty uz nestudujes?
Nuže, nebudu zapírat. Moje konečná byla u dějin středověké hudby. Navíc, ze sedmnácti otázek, kdy patnáct bylo hudebně-historických (špatně hratelné, ale hratelné) a dvě hudebně-teoretické (průser), jsem si vytáhl horší z těch dvou teoretických (megaprůser).