St. Antoine
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Re: St. Antoine
Tak pokud narazíš na první šarži, tak ji kup už jen z principu! Jednička je čistá i dnes, barva je nádherný dead leaf smíchaný se starým koňakem. Zrovna před pár dny jsem stěhoval archív a tak jsem ty flašky líbezně prohlížel
Jediný sediment obsahuje druhá šarže.
-
Dark Knight
Eh...člověk tu půl roku není a ona je mezitím venku další šarže...tak už jsem si ji objednal a uvidíme. 
Martine, nebudeš mít náhodou ještě někdy k dispozici tu absinthovou čokoládu?
Martine, nebudeš mít náhodou ještě někdy k dispozici tu absinthovou čokoládu?
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
Budu, vlastní
Ale o tom po tom.
- Slovi
- Vymývač
- Oblíbený absinthe: alcool de vin
- Kontaktovat uživatele:
Až pozítří dojedu domů, tak to zkontroluju, ale mám pocit, že sediment na dně zůstal i u mé jedničky, ne jen dvojky.Martin píše:Tak pokud narazíš na první šarži, tak ji kup už jen z principu! Jednička je čistá i dnes, barva je nádherný dead leaf smíchaný se starým koňakem. Zrovna před pár dny jsem stěhoval archív a tak jsem ty flašky líbezně prohlíželJediný sediment obsahuje druhá šarže.
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
- Night_Sun
- Věrný stoupenec zelené víly
- Kontaktovat uživatele:
Tak již dopíjím moji první Absintovou lahvinku St. Antoníčka (6.šarže). Na dně se mi vytvořil velmi jemný sedimentík cca 1ml. Nikterak se vůně nepozměnila a barvička mi přijde trochu o něco se světlejším nádechem. Máte nějaké zkušenosti s chováním absinthu v působení zubu času? 
- Absinther
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: st.Antoine V, La Grenouille
- Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
- Kontaktovat uživatele:
fakt jó?..to čumím...asi nějáká raritkaNight_Sun píše:(6.šarže). Na dně se mi vytvořil velmi jemný sedimentík cca 1ml.
zub času působí velmi dobře a přínosněNight_Sun píše:Máte nějaké zkušenosti s chováním absinthu v působení zubu času?
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
- Night_Sun
- Věrný stoupenec zelené víly
- Kontaktovat uživatele:
No fakt =) Nenadrobil. Akorát to nejde ani vyfotit. Je to takový jemný hnědý prášek. navypadá to jako nic živého
Jinak mi tam zbývá asi tk na dvě sklenky. Já jen tak jestli náhodou někdo nemá podobné vidiny 
Ten zub času byl myšlen: jak se projevuje obsah láhve s odstupem času - sraženiny, barva a jiné.
Ten zub času byl myšlen: jak se projevuje obsah láhve s odstupem času - sraženiny, barva a jiné.
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
Video natočené před půl hodinou, St. Antoine sedmá šarže! Na trh půjde v průběhu ledna.