St. Antoine
- Absinther
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: st.Antoine V, La Grenouille
- Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
- Kontaktovat uživatele:
Re: St. Antoine
to zní jako genialita--teda né že bych na sebemenší okamžik pochyboval o tom,že by to mohlo být něco jiného než prvotřídní pití...
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
- Wajt
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: meadow of love, berthe de joux
- Kontaktovat uživatele:
Na šestku se těším hodně. Inu, ve čtvrtek dělám poslední státnice, tak doufám, že vše dobře dopadne a objednám si lahvinku na oslavu.
Mj. mám ještě zbyteček IV. a V., které si šetřím na konfrontaci s VI. 
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Tentokrát asi ne
Mám totiž tak strašné fofry, že nestíhám posílat ani vzorky. A než se ta předvánoční (ano, už plníme vánoční dárky, peklo) atmosféra uklidní, tak bude sedmička
Vůbec ale ještě netuším, kdy vůbec stihnu připravit tu sedmou šarži.
- Dwarf
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: L'Ancienne, Mead Base
- Kontaktovat uživatele:
len tak mimo, som si Ta Martin predstavil ako Santu, avsak v zelenom oblecku, ako za pomoci absintovych vil balis vianocne objednavky
samozrejme uprimne prajem nech ich je co najviac, kvalitka je kvalitka 
"Umenie je život - život je umenie! ..Nech nás Zelená víla povznesie z hlbín každodennej ničotnosti"
-
DarkenCZ
Ale šestý antoníček v zeleném s podpisem stvořitele byl můj nejočekávanější dárek vůbec.Martin píše:Tentokrát asi neMám totiž tak strašné fofry, že nestíhám posílat ani vzorky. A než se ta předvánoční (ano, už plníme vánoční dárky, peklo) atmosféra uklidní, tak bude sedmička
Vůbec ale ještě netuším, kdy vůbec stihnu připravit tu sedmou šarži.
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
Opravdu? Tak to bych neměl to srdce, abych ti to nepřipravil 
- Absinther
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: st.Antoine V, La Grenouille
- Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
- Kontaktovat uživatele:
Tyjo Martine zase bacha aby ti z přepracování třeba neprasla někde cévka....Chci říct,že pokud toho máš fakt moc,tak se na nějákou spešl-archive-sérii vyprdni 
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
Zatím jsem dobrý, ale uvidíme jak dlouho to vydržím
Je 17:48 a já dnes ještě neobědval ale zato kávy jsem vypil hodně.
-
DarkenCZ
Pokud by to fakt hrozilo, tak se na to vykašli a já se budu muset spokojit s novým macbookem
Ale sem si jist, že tady rozhodně nejsem jediný, kdo by byl za archivního Antoníčka pod stromečkem hodně vděčný.