St. Antoine
- Wajt
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: meadow of love, berthe de joux
- Kontaktovat uživatele:
Re: St. Antoine
Tak po prvním okoštování páté šarže jsem naprosto nadšen! Po malinko delším odležení se tato podoba St.Antoine určitě zařadí mezi mé top3!
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Pětka je bez nejmenší falešné skromnosti super! Poslal jsem v předpremiéře slíbené láhve za pomoc s překladem a pár vzorků pošlu do světa v pondělí. Šarže není ještě ani měsíc stará, prodejní verze bude ještě uleženější. Ale takový Boggy je z ní poměrně nadšený i teď 
- Wagi
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
- Kontaktovat uživatele:
slušná práce Martine,, už se těším až to hodíš do placu... 
- Dworzaaa
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Sevil
- Kontaktovat uživatele:
gratuluju
je hezky koukat, jak tam to hodnoceni s kazdou sarzi leze nahoru 
Omnia mea mecum porto.
- kamamura
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: Jade Verte Suisse
- Kontaktovat uživatele:
Já osobně se páté šarže nemůžu dočkat. Doufám, že se zde začátek jejího prodeje bude avizovat.
- kamamura
- Kontaktovat uživatele:
BTW zdá se mi, že ten Antoníček celkem pěkně zraje - v láhvi už zbývá jen asi třetina, a začínají se v ní objevovat žluté tóny, a v post-louche barvě zřetelný nažloutlý odstín.
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Usrkávám tu druhou sklenku z Martinova vzorku 5. šarže St. Antoine a doufám, že můj dojem není poznamenám končící rýmou, která mě před týdnem zachvátila, jelikož tento vzorek se od mého posledního skutečně poněkud liší. První doušek byl skutečná bomba, hutnost přímo krémovitá. Chuti dominuje něco, co mi velice blízce připomnělo yzopovou bombu z kuchyně Cami, Absinth Devil. Pátý Antoníček mi skutečně připomíná verte absinthy likérky Cami s tím rozdílem, že sterilita je ta tam. Pětka je rozhodně jiná než čtyřka s klidným svědomím můžu říct, že je i lepší. Do kompletní recenze jsem se nepustil, jelikož nosními kapkami poznamenaný nos není tím nejlepším instrumentem pro plnohodnotné hodnocení. Těšíme se na celou láhev! 
- Moderní absinthe chutná moderně.
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Jojo, ten bio yzop tomu dal skutečné grády a to jak ve vůni, tak v krásné barvě. Je to můj aktuální favorit 
- Slovi
- Vymývač
- Oblíbený absinthe: alcool de vin
- Kontaktovat uživatele:
Já bych na pátém Antoníčku mj. vyzdvihl louche... před tím jsem měl doma pouze #1 a #2 a dostat z toho nějakou adekvátní reakci bylo často uměním. Stačila špatně vychlazená voda, roztžité nakapání a úsilí vyšlo vniveč. Pětka naopak tvoří prvotřídní louche za všech okolností a pokud si dá člověk záležet, tak je dokonce odměněn špičkovým estetickým dílem, které se rovná světovým elitám...
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
- kamamura
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem dorazil svou první lahev, 4. šarže. Je pryč, odešel, není ho více, v lahvi zdůrazňuje jeho nepřítomnosto podivná vzduchovitá prázdnota. Počkám na pětku a uvidíme.
Nutno říci, že jsem znovu ocenil tvar lahve - většina absintů je dost světlá, třeba takový vzorek Meadow of Love v placatce vypadal jako vzorek... něčeho jiného. Široká, podsaditá láhev barvu opticky ztmaví, výsledek je výborný.
Poslední deci ST. Antoine nazrálo, chytlo žlutavý nádech a o něco lepší krémovitost - škoda, že člověk nemá disciplínu nechat to pití někde stát.
BTW louche mi připadalo výborné už u čtyřky. Sice pořád vede Jade VS, ale třeba Doubs Mystique má IMO louche o dost nevýraznější.
Nutno říci, že jsem znovu ocenil tvar lahve - většina absintů je dost světlá, třeba takový vzorek Meadow of Love v placatce vypadal jako vzorek... něčeho jiného. Široká, podsaditá láhev barvu opticky ztmaví, výsledek je výborný.
Poslední deci ST. Antoine nazrálo, chytlo žlutavý nádech a o něco lepší krémovitost - škoda, že člověk nemá disciplínu nechat to pití někde stát.
BTW louche mi připadalo výborné už u čtyřky. Sice pořád vede Jade VS, ale třeba Doubs Mystique má IMO louche o dost nevýraznější.