V 11hod sedám do auta a vyjíždím.....po necelých 4hodinach přijedu domů...vezmu telefon do ruky a mrknu na FB... Hned na mě vyskočí příspěvek od Martina o Dubiedu....před 3hodinama.....tlak 200/tep 200.....ani to nečtu a letím na dobrou náladu....nikde to není....že by už vyprodáno? 3hodiny....je to pravděpodobné......pak kouknu sem....vidím že až za měsíc.....jdu zpátky na FB a čtu si celý příspěvek od Martina na jeho stránkách......20minut pryč a ještě se mě z toho šoku že sem to propásl klepou ruce....
Extrait D'absinthe Dubied
- VSemi
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: Žufánek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Extrait D'absinthe Dubied
Ty voe.... málem infarkt....
V 11hod sedám do auta a vyjíždím.....po necelých 4hodinach přijedu domů...vezmu telefon do ruky a mrknu na FB... Hned na mě vyskočí příspěvek od Martina o Dubiedu....před 3hodinama.....tlak 200/tep 200.....ani to nečtu a letím na dobrou náladu....nikde to není....že by už vyprodáno? 3hodiny....je to pravděpodobné......pak kouknu sem....vidím že až za měsíc.....jdu zpátky na FB a čtu si celý příspěvek od Martina na jeho stránkách......20minut pryč a ještě se mě z toho šoku že sem to propásl klepou ruce....

- Wagi
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
- Kontaktovat uživatele:
To budou 0,5l nebo 0,7?
Ale asi to bude standartni lahev co
Ale asi to bude standartni lahev co
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
0,5l, větší láhve už dělat nebudu.
A zatím to vypadá tak, že to bude jednorázová limitovka. Kouzlo je v těch 220 letech. Takové hezké číslo. Navíc s absintama už jsem se rozhodl, že bude jedna základní řada a pak už jen jednorázové limitovky, pokaždé jiné. Je sice hodně drahé řešit grafiku a tisk pro 400 lahví, než udělat zásobu na 10k, ale co už. V případě Dubieda mě náklady na grafiku a tisk etikety budou stát 60 kaček na láhev. Ale to se v té ceně ztratí
A zatím to vypadá tak, že to bude jednorázová limitovka. Kouzlo je v těch 220 letech. Takové hezké číslo. Navíc s absintama už jsem se rozhodl, že bude jedna základní řada a pak už jen jednorázové limitovky, pokaždé jiné. Je sice hodně drahé řešit grafiku a tisk pro 400 lahví, než udělat zásobu na 10k, ale co už. V případě Dubieda mě náklady na grafiku a tisk etikety budou stát 60 kaček na láhev. Ale to se v té ceně ztratí
- VSemi
- Kontaktovat uživatele:
To je peklo.....Martin píše:náklady na grafiku a tisk etikety budou stát 60 kaček na láhev.
- Wagi
- *** Absinthe guru ***
- Kontaktovat uživatele:
Ale zase to bude hezky 
Zase ne, ze by to bylo neco proti necemu pac Martin jako selfmade man ma povest,kterou si zaslouzil a udelal. Takze vsechno pod co se podepise ma svuj punc a kvalitu.
Oproti tomu mi malinko chyby, nejakej mensi ci vetsi PR I kdyz chapu, ze jde pouze o limitku a reklama smerem ven vpodstate postrada smysl...... Ale chybi mi to
Zase ne, ze by to bylo neco proti necemu pac Martin jako selfmade man ma povest,kterou si zaslouzil a udelal. Takze vsechno pod co se podepise ma svuj punc a kvalitu.
Oproti tomu mi malinko chyby, nejakej mensi ci vetsi PR I kdyz chapu, ze jde pouze o limitku a reklama smerem ven vpodstate postrada smysl...... Ale chybi mi to
- VSemi
- Kontaktovat uživatele:
Co je víc? Nějaké PR skrze agentury a reklamy(v dnešní době často klamavé) nebo dobře vybudovaná pověst jako mistra svého oboru o kterém každý ví že když něco vypustí ven, bude to špičková věc?
I bez PR to bude vždy během pár chvil (řádově hodiny) a bude to pryč....
I bez PR to bude vždy během pár chvil (řádově hodiny) a bude to pryč....
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Nesmí. Fakt chci, aby toto zůstalo co nejdéle. Potřebuju mít na eshopu nějaké produkty skladem, ne aby všechno mizelo okamžitě. Kdyby to mohlo zůstat aspoň do konce roku, tak by to byla paráda.
Haha.
Haha.
- Slovi
- Vymývač
- Oblíbený absinthe: alcool de vin
- Kontaktovat uživatele:
Hmmm. 
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
- Wagi
- *** Absinthe guru ***
- Kontaktovat uživatele:
Ne jsme se nepochopili, nevsiml jsem si toho ze Martin nekdy mel mega reklamu pres firmy.... Ale takove ty prubezne informace z destilace, fotky, videa.... Cekani na recenze na velkych forech u prvnich varek Antonicku....
Clovek videl jak se to vyviji a graduje.... ale chapu, ze u limitky to nema cenu
Clovek videl jak se to vyviji a graduje.... ale chapu, ze u limitky to nema cenu
- Dan
- Oblíbený absinthe: Mansinthe
- Kontaktovat uživatele:
Lehká pomoc... začni dělat mizernej chlastMartin píše: Fakt chci, aby toto zůstalo co nejdéle. Potřebuju mít na eshopu nějaké produkty skladem, ne aby všechno mizelo okamžitě.