konecne sa mi dostala do ruky flasticka st.Antoine od Martina (diki Martin

). Nevydrzal som to a v praci som si hned jeden degustacny poharik pripravil

(to ste mali vidiet kolegov ako kukali ze co to robim

) aj ked ich reakcia po ovonani bola ze je to ako bromhexin ma vcelku sklamala ... Ale ako to tu bolo spominane niekolko krat kolko ludi tolko chuti. Ja ked som ho letmo ovonal pocitil som tu vonu, ktora ma vzdy tak omami. Toto je moja prva recenzia a prva skusenost s absinthom vyrobenym originalnym sposobom.
Farba 6/10
Pekna olivovo zelena az hneda. Vidiet ze uz presiel nejaky cas odkedy bol vyrobeny. Voci svetlu ma jemny nadych zltej. Farba je pekna len sa mi zda prilis zakaleny.
lounche effect 5/10
Lounche sa mi nepodaril zacal sa pekne zakalovat, ale potom to nabralo rychly spad a vysledny stav nebol taky aky som ocakaval. Taky polo priesvitny opar sa vytvoril v pohary. Urcite je to aj tym ze nemam velke skusenosti s vytvaranim pomaleho lounche a aj tym, ze som pouzil broileur na pripravu.
Farba po doliati vody 6/10
Ocakaval som trosku viac mliecnu s nadychom zltozelenej.
Aroma 22/30
Myslim ze toto je jedna z najsilnejsich stranok Martinovho st.Antoine vona je plna a priezracna alkohol nepreraza bylinky. Ja som mal z nej opojne pocity.
Pocit v ustach 5/10
plnost vo voni som ocakaval aj tu, ale nanestastie neprisla.
Taste 10/20
Tu zase musim poznamenat ze nemam dostatocne skusenosti, ale nieco mi tam chybalo a niecoho bolo az prilis. Jednoznacne chut sa neda porovnat s nicim co som do teraz pil.
Celkove hodnotenie 7/10
Urcite st.Antoine II ma svoje nedostatky a som zvedavy ako ich Martin napravil. Sklamal ma najma lounche, ale celkovo som spokojny.
Celkove skore 61/100