Mead Base Absinthe
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mead Base Absinthe
Jojo, i to je součástí návrhu nového zákona o výrobě a distribuci lihovin. Musíš celnímu úřadu zajistit nonstop přístup do tvého kamerového systému aby mohli kdykoliv zkontrolovat co ve výrobních prostorech děláš. To není ani ve vězení. Co vám mám povídat, vím už o dvou mikrolihovarech co budou končit.
- Blackhawk
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Jade
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je mazec, Martine fandime ti.Martin píše:Jojo, i to je součástí návrhu nového zákona o výrobě a distribuci lihovin. Musíš celnímu úřadu zajistit nonstop přístup do tvého kamerového systému aby mohli kdykoliv zkontrolovat co ve výrobních prostorech děláš. To není ani ve vězení. Co vám mám povídat, vím už o dvou mikrolihovarech co budou končit.
- Wajt
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: meadow of love, berthe de joux
- Kontaktovat uživatele:
Peklo. Ukazuje se, že metnolová kauza bude nakonec skutečně patřičně využita k "utažení šroubů".
- Deda
- Aktivní pijan
- Oblíbený absinthe: St. Antoine
- Kontaktovat uživatele:
U nás se nedá podnikat,loby velkých lihovarů jedou na plné obrátky a doplatí na to ty menší.Mají obtočené politiky kolem prstu přes které to jde a ti jen říkají já nic,já muzikant...hnusMartin píše:Jojo, i to je součástí návrhu nového zákona o výrobě a distribuci lihovin. Musíš celnímu úřadu zajistit nonstop přístup do tvého kamerového systému aby mohli kdykoliv zkontrolovat co ve výrobních prostorech děláš. To není ani ve vězení. Co vám mám povídat, vím už o dvou mikrolihovarech co budou končit.
- keltos
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Martine, jaký je použitý pelyněk v aktuální šarži na náladě? Je to dvojka nebo už trojka?
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
Klasický komerční pelyněk z Itálie a malá část mého. Pontarlier už tam bohužel asi nikdy nebude. Však víte jaké jsem měl potíže získat byť jen 10 kilo pro L'A 
- keltos
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
AchjoMartin píše:Klasický komerční pelyněk z Itálie a malá část mého. Pontarlier už tam bohužel asi nikdy nebude. Však víte jaké jsem měl potíže získat byť jen 10 kilo pro L'A
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
Počkat, sakra, já myslel že se bavíme o St. Antoine, sakra! Ne, v Mead Base jsou Boršice! Sorry.
- keltos
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
A to je GBT nebo jaký?
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
Ano prosím, GBT. Vyšlechtěný brněnský kultivar mám zatím jen v počtu asi 10 kytek