St. Antoine

Seznam pravých absintů, nové absinty na trhu, uživatelské hodnocení, vzorky a vše kolem.
Odpovědět
tombik
Věrný stoupenec zelené víly
Oblíbený absinthe: St. Antoine
Kontaktovat uživatele:

Re: St. Antoine

Příspěvek od tombik »

Za absinthe takových kvalit bude přes 500 pořád v pohodě Martine, klid....Krom toho prokazuješ službu našim mozkovým buňkám ;)...

Ne, vážně, to zdražování je zcela pochopitelné, prodávat takou lahůdku zá téměř dumpingovou cenu by byl nesmysl.
Jenda
Oblíbený absinthe: St.Antoine
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jenda »

Martin píše:Třetí šarže se ale přehoupne přes 500,- protože ten posun dopředu je tam obrovský. Ti, kteří ji měli možnost ochutnat snad potvrdí, že třetí šarže je kompletně nový produkt.
Absinthe Ben v jeho hodnocení potvrdil, že je to mnohem lepší než Oliva (ten jsem ještě nepil) a Oliva stojí asi 80€!

Mě osobně chutná třetí šarže víc, než většina zahraniční produkce.
I toto zdražení s dovolením okomentuji.
Mě osobně je jedno, kolik bude St. Antoine stát. Pokud bude (a ona je ;) ) třetí šarže suprová, tak jsem ochoten za ní platit jako za zahraniční pravé absinthy. Co obdivuji, tak je neviděný přístup k zákazníkovi, neustálé zlepšování produktu. Je mi jasné, že vývoj třetí šarže taky nebyl za hubičku a kvalitní suroviny taky nestojí to co chemická éčka. A myslím si, že v tomhle se mé názory shodují s míněním tady na foru.
Řeknu to jednoduše. Nezajímá mě kolik to bude stál, ale kdy si to budu moci koupit 8-)
V nebi nejsou žádní zajímaví lidé!
Habu
fuckin' amateur
Oblíbený absinthe: Sauvage
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Habu »

S porovnáním se sračkama od Bairnsfathera a pseudo-absinty od L'ORu je tvá cena za 0,5l natolik přátelská, až by se to někomu mohlo zdát podezřelé! ;)
- Moderní absinthe chutná moderně.
Martin
° Capo di tutti capi °
Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin »

Taky jsem si řekl že už to tak dál nejde a je na čase to přestat skoro dotovat. Jsem rád že to chápete a budu ještě raději, když to pochopí i ostatní zákazníci.
Mluvili jsme o tom na sobotním setkání, cena je opravdu naprosto základní a někteří prodejci toho bohužel zneužívají, viz Michalova fotka z jednoho absintového shopu v Praze (Antoníček se krčí dole u Kinga, mrkněte na tu cenu)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Tuvy
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: Pernod Fils
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tuvy »

Martine ber to tak, že dotyčný prodejce ohodnotil absinthy třebas tak, že hills vzal jako základ a ostatní pak dle něj podle toho, jak mu chutnaly :D. Podle toho bys mohl usuzovat, že antoníček je 3x lepší, než druhá nejlepší konkurence.
- IN VINO VERITAS -
- OMNI ANIMA POST COITUM TRISTE EST -
- PATER INCERTUM EST -
Tuvy
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: Pernod Fils
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tuvy »

Mimochodem, co takhle uspořádat řízenou předprodejní-premiérovou degustaci 3. šarše pro mafiány? Třebas v Brně :D
- IN VINO VERITAS -
- OMNI ANIMA POST COITUM TRISTE EST -
- PATER INCERTUM EST -
Dworzaaa
*** Absinthe guru ***
Oblíbený absinthe: Sevil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dworzaaa »

Jenda píše:Řeknu to jednoduše. Nezajímá mě kolik to bude stál, ale kdy si to budu moci koupit 8-)
sam bych to lip nerek 8-)
Omnia mea mecum porto.
tombik
Oblíbený absinthe: St. Antoine
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tombik »

Teda fuj, on to tam ještě zdražil, přesně v tomhle obchodě jsem zakoupil svou první lahvinku za 800kč....první šarže....nelitoval jsem těch peněz ale vnímal jsem antoníčka jako něco co si budu moci dovolit maximálně jednou dvakrat za rok...Tvuj obchod Martine pro mě byl darem z nebes :)
Habu
fuckin' amateur
Oblíbený absinthe: Sauvage
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Habu »

Martin píše:Taky jsem si řekl že už to tak dál nejde a je na čase to přestat skoro dotovat. Jsem rád že to chápete a budu ještě raději, když to pochopí i ostatní zákazníci.
Mluvili jsme o tom na sobotním setkání, cena je opravdu naprosto základní a někteří prodejci toho bohužel zneužívají, viz Michalova fotka z jednoho absintového shopu v Praze (Antoníček se krčí dole u Kinga, mrkněte na tu cenu)
:shock: Tohle... tohle jako ti prodejci můžou? :evil:
- Moderní absinthe chutná moderně.
Dwarf
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: L'Ancienne, Mead Base
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dwarf »

Hm, co dodat, dnesna doba jednoducho uz v ludoch dohnala chut po peniazoch neuveritelne daleko, v tomto pripade je to otrasne okradanie, nakolko ten predajca dany produkt nevyraba, hnus! absolutny bojkot danemu druhu podnikania.
"Umenie je život - život je umenie! ..Nech nás Zelená víla povznesie z hlbín každodennej ničotnosti"
Odpovědět