Extrait D'absinthe Dubied
- VSemi
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: Žufánek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Extrait D'absinthe Dubied
Zatím stále nic..... 
-
Ell
- Zelenáč
- Oblíbený absinthe: La Grenouille
- Kontaktovat uživatele:
Kolik Lahví máte v plánu brát pánové?
- urbis
- Aktivní pijan
- Oblíbený absinthe: Zufanek
- Kontaktovat uživatele:
Martin psal, že bude limit 2 na osobu... Tak dvěEll píše:Kolik Lahví máte v plánu brát pánové?
Ženské a chlast, to je moje.
-
Ell
- Zelenáč
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je v háji, kupuji je i pro známe a mám jich objednat 10
To tam asi budu muset jet osobně
- drahousek
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Jade, Žabák, La Semila
- Kontaktovat uživatele:
To je škoda, že zas dvě. 3 je minimum, 4 optimum.
Jednu na otevření, dvě do sklepa, kdy druhou z těchto dvou mohu v případě nutnosti otevřít, popřípadě otevřít po jednom dvou letech a stále mně jedna zbývá. Mám-li 4 šance, že se dožije aspoň jedna mého důchodu se zvyšuje 
-
Ell
- Zelenáč
- Kontaktovat uživatele:
Já už tu chodím roky, jen sem se neregistroval. Mám doma slušnou sbírku od Martina. Jen mě mrzí že nemám 1. ročník L'Ancienne a všechny La Grenouille sem vypil 
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Limit na hlavu dám po prvních prodaných 200 lahvích. Jak se bude snižovat zásoba, tak se bude snižovat i limit.
Dělá mi teď starosti jiná věc, DPD. Zlínská sekce od pondělí v podstatě nefunguje. Pracuju nad přesunem k Messenger, ale to bude až příští týden. Takže další týden bude docházet k velmi pomalé expedici. Dříve k nám jezdilo DPD na svoz každý den, teď budeme rádi, když přijedou 1x týdně
https://www.lepsinalada.cz/aktuality/potize-s-dpd/" onclick="window.open(this.href);return false;
Dělá mi teď starosti jiná věc, DPD. Zlínská sekce od pondělí v podstatě nefunguje. Pracuju nad přesunem k Messenger, ale to bude až příští týden. Takže další týden bude docházet k velmi pomalé expedici. Dříve k nám jezdilo DPD na svoz každý den, teď budeme rádi, když přijedou 1x týdně
https://www.lepsinalada.cz/aktuality/potize-s-dpd/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Tuvy
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Pernod Fils
- Kontaktovat uživatele:
Abys to stíhal nastavovat ten limit...Martin píše:Limit na hlavu dám po prvních prodaných 200 lahvích. Jak se bude snižovat zásoba, tak se bude snižovat i limit.
Dělá mi teď starosti jiná věc, DPD. Zlínská sekce od pondělí v podstatě nefunguje. Pracuju nad přesunem k Messenger, ale to bude až příští týden. Takže další týden bude docházet k velmi pomalé expedici. Dříve k nám jezdilo DPD na svoz každý den, teď budeme rádi, když přijedou 1x týdně![]()
- IN VINO VERITAS -
- OMNI ANIMA POST COITUM TRISTE EST -
- PATER INCERTUM EST -
- OMNI ANIMA POST COITUM TRISTE EST -
- PATER INCERTUM EST -