St. Antoine
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Re: St. Antoine
Dorazilo na ty Facebooky. Díky.
(bacha, dost šílený hudební podkres)
(bacha, dost šílený hudební podkres)
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
Aby řeč nestála, tak je tu pravidelná každoroční aktualizace. U nás na skladě je komplet vyprodaný ročník 2014 a všechny objednávky přes lepší náladu budou ode dneška obsahovat über čerstvý ročník 2015, který tady od dubna pálím. Očekávejte jasnou zelenou barvu a vysokou aromatiku. Voní to asi jak žádný jiný ročník před tím.
Louche je bohužel slabší, je podobný jako měl ročník 2014. I když jsem objednal byliny z jiného zdroje jako loni, tak je vidět, že ta nízká hranice anetholu v anýzu a fenyklu byla i ve sběru 2014. A nebo mi dali v minulém roce sběr z předchozího roku.
Louche je bohužel slabší, je podobný jako měl ročník 2014. I když jsem objednal byliny z jiného zdroje jako loni, tak je vidět, že ta nízká hranice anetholu v anýzu a fenyklu byla i ve sběru 2014. A nebo mi dali v minulém roce sběr z předchozího roku.
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
Jenže Kadrnka je dost kafrový a štiplavý. Já chci sladký zelený fenykl, ale s anetholem 
- Hektor
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: St. Antoine V, L'Ancienne
- Kontaktovat uživatele:
Martine, mimo téma, ale už jsem se vším na suchu a chci udělat objednávku i na OMFG (bude pár oslav a absinth s ginem nesmí chybět!), nepustil bys nějaké lahve před ofiko prodejem?
Heeelp.
"Jediným způsobem, jak zjistit meze možného, je odvážit se alespoň malý kousek za hranice nemožného".
Arthur Charles Clarke
Arthur Charles Clarke
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
Pustil, ale pšt!
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
Tak. St. Antoine pálím už devátým rokem a takový rozdíl mezi jednotlivými ročníky jsem ještě neměl. St. Antoine 2015 je zcela odlišný oproti jakémukoliv předchozímu ročníku. Mám pořád stejnou recepturu (s mírnými úpravami každý rok) a postup, ale aktuální ročník je prostě jiný. Lepší
Napište pak svoje dojmy.
Napište pak svoje dojmy.
- Rafael
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: St. Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Nejsem zkušený piják absintu, nemůžu porovnávat rozdíly mezi jednotlivými šaržemi. A taky proto, že jsem měl jen dvě... Tak jen z ohlasů mafiánů...
*
Ale zajímalo by mně. Snažíš se dostat na nějakou finální chuť, zkoušíš různá vylepšení a pak už bude Antoníček víceméně pořád stejný, nebo je to záměr? Aby byla každá šarž, ročník, něčím odlišná. Anebo z důvodu různé kvality a původu drog toho nelze docílit?
*
Ale zajímalo by mně. Snažíš se dostat na nějakou finální chuť, zkoušíš různá vylepšení a pak už bude Antoníček víceméně pořád stejný, nebo je to záměr? Aby byla každá šarž, ročník, něčím odlišná. Anebo z důvodu různé kvality a původu drog toho nelze docílit?
A. Lincoln: Kdybych měl 8 hodin na pokácení stromu, 6 bych strávil broušením
sekyry.
sekyry.