Gin
- Kuzmic
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: Sans Frontières,Duplais Verte,
- Kontaktovat uživatele:
Re: Gin
Dneska jsem dál po dlouhý době šanci OMFG s pelynkem. Ten se tam krásně rozjel a pokud mě to původně nenadchlo tak teďka je to pecka.
Kvalitní ticho nenahradí ani tisíce prázdných slov
- mosQuito
- Zelený pionýr
- Oblíbený absinthe: Mead Base Absinthe Žufánek
- Kontaktovat uživatele:
že by?Kuzmic píše:Dneska jsem dál po dlouhý době šanci OMFG s pelynkem. Ten se tam krásně rozjel a pokud mě to původně nenadchlo tak teďka je to pecka.
tak to ještě že mám 2 lahve schovaný ... ta první mě nenadchla, tak jsem to nechal dopít drahé polovičce ... no tak uvidíme
PS: myslíš, že je pro to "rozjetí" potřeba, aby byl otevřený?
- Kuzmic
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: Sans Frontières,Duplais Verte,
- Kontaktovat uživatele:
Měl jsem to otevřený upitý tak dva panáky.mosQuito píše:že by?Kuzmic píše:Dneska jsem dál po dlouhý době šanci OMFG s pelynkem. Ten se tam krásně rozjel a pokud mě to původně nenadchlo tak teďka je to pecka.
tak to ještě že mám 2 lahve schovaný ... ta první mě nenadchla, tak jsem to nechal dopít drahé polovičce ... no tak uvidíme
PS: myslíš, že je pro to "rozjetí" potřeba, aby byl otevřený?
Schválně jsem to ještě porovnával s OMG ...no dřív jsem měl OMG jako jeden z top ginů, ale teď mi přišel oproti OMFG trochu prázdnej. Ještě že mám nějakou zásobu
Kvalitní ticho nenahradí ani tisíce prázdných slov
- Wagi
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
- Kontaktovat uživatele:
To nemá cenu komentovat, ovšem mě se strašně líbí ten doprovodnej příběh a sem rád, že konečně něco skočilo OMFG a Dubie s bráchou
https://ostatni.bazos.cz/inzerat/110348 ... ufanek.php" onclick="window.open(this.href);return false;
https://ostatni.bazos.cz/inzerat/110348 ... ufanek.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Martine, jak se člověk dostane k tomu, aby jsi podniku vytvořil vlastní gin na míru? Vyjma toho, že máš k podniku třeba určitý vztah či tě nějakým způsobem baví? 
Vlci maj každou chvíli pocit, že jim odzvonilo, že už nemaj proč nabírat dech…ale pak se srnky znovu rozeběhnou.
- Tuvy
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Pernod Fils
- Kontaktovat uživatele:
Tož mě by zajímalo spíš, jestli jsou limity smyslu pro humor, ve složení či mysteriozním složení, zakázkového ginu? Tedy jestli by se Martin podepsal pod něco jako např. "Vocas gin - malosériový speciální gin s macerovanou tajnou přísanou přímo od Capa di tutti capi".HNS píše:Martine, jak se člověk dostane k tomu, aby jsi podniku vytvořil vlastní gin na míru? Vyjma toho, že máš k podniku třeba určitý vztah či tě nějakým způsobem baví?
- IN VINO VERITAS -
- OMNI ANIMA POST COITUM TRISTE EST -
- PATER INCERTUM EST -
- OMNI ANIMA POST COITUM TRISTE EST -
- PATER INCERTUM EST -
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Většinou je to tak, že mi daný podnik napíše a projeví zájemHNS píše:Martine, jak se člověk dostane k tomu, aby jsi podniku vytvořil vlastní gin na míru? Vyjma toho, že máš k podniku třeba určitý vztah či tě nějakým způsobem baví?
Pak už je to jen o minimálním množství. Nedokážu vydestilovat méně, než 100 litrů 85 % destilátu.
- Slovi
- Vymývač
- Oblíbený absinthe: alcool de vin
- Kontaktovat uživatele:
Takže nějaká investice v rozmezí 80k (obyč pálenka) až 160k (gin apod.) za várku podle spotřebních cen na e-shopu při 200 lahvích 0,5l a cca 40%alc. Not bad.