Gin
- Absinther
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: st.Antoine V, La Grenouille
- Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
- Kontaktovat uživatele:
Re: Gin
COOL
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Ne, to bylo z Davidova (zakladatel Sklizeno) archívu, měl 6 kartonů od obou a dva od každého jsem od něj vyždímal nazpět. Příště tam nebudu takové věci vůbec psát, serou mě pak ty spekulace a dotazy kolem 
- Tornado
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
V tom případě se Sklizenu omlouvám. 6 kartonů, to je slušná zásobaMartin píše:Ne, to bylo z Davidova (zakladatel Sklizeno) archívu, měl 6 kartonů od obou a dva od každého jsem od něj vyždímal nazpět. Příště tam nebudu takové věci vůbec psát, serou mě pak ty spekulace a dotazy kolem
- tarwick
- Zelený pionýr
- Kontaktovat uživatele:
Dík za info. 2 lahve jsem uzmul. Ta cena byla ještě jakžtakž přijatelná.Milan píše:Pro ty z vás, co letos nestihli ani jeden jediný kus OMFG 2019...
https://www.drinkonline.cz/alkohol/zufanek-omfg/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Tak tak. VO odběratel a ještě export. Pokud to u nich objednáte, tak vám přijdou láhve s SK kolkem. My to poslali na Slovensko, oni to pošlou zpátky do Čech
Jako Rueverte či Markus Lion.
- drahousek
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Jade, Žabák, La Semila
- Kontaktovat uživatele:
Ty vole, slovenkskej kolek... no neberte to... to je příležitost... hoďte to na poličku a chlubte se tím.... proč to vlastně pít, že jo
To je skoro něco jako na známce motiv nebem dolů 
PS: mně teda spíš zaujala ta čírá lahev na antoníčkovi.... nevim co si o tom myslet.... ale ostatní náhledy fotek jsou aktualizovaný o nový etikety.... tak nevim.... 8ks antoníčka bylo včera večer..... jestli je to v čirý lahvy...no..skoro cena zlata
PS: mně teda spíš zaujala ta čírá lahev na antoníčkovi.... nevim co si o tom myslet.... ale ostatní náhledy fotek jsou aktualizovaný o nový etikety.... tak nevim.... 8ks antoníčka bylo včera večer..... jestli je to v čirý lahvy...no..skoro cena zlata