Mead Base Absinthe
- Wagi
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mead Base Absinthe
to mi chcete říct že se tu taháte o extra edici aby ste to do tejdne vylemtali?
sucks
-
DarkenCZ
Já osobně si jí dám do archivu, ale třeba to někdo načne a zhodnotí 
- Hektor
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: St. Antoine V, L'Ancienne
- Kontaktovat uživatele:
DarkenCZ píše:Já osobně si jí dám do archivu, ale třeba to někdo načne a zhodnotí
Tak z prispevku Night_sun jsem pochopil, ze uz lahev nacnul a vypil..Tak snad udela recenzi a rekne jak se mead base od 4 srazu zmenil
"Jediným způsobem, jak zjistit meze možného, je odvážit se alespoň malý kousek za hranice nemožného".
Arthur Charles Clarke
Arthur Charles Clarke
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
S klidem to načněte a vypijte. Mead Base bude jen na náladě, nebudu ho nabízet žádnému distributorovi a tak i těch 130 nebo kolik lahví chvíli vydrží. Nepočítám s vyprodáním do měsíce. Na památku bych si ale aspoň jednu láhev odložil 
- Hektor
- Oblíbený absinthe: St. Antoine V, L'Ancienne
- Kontaktovat uživatele:
Tak todle je dobre vedetMartin píše:S klidem to načněte a vypijte. Mead Base bude jen na náladě, nebudu ho nabízet žádnému distributorovi a tak i těch 130 nebo kolik lahví chvíli vydrží. Nepočítám s vyprodáním do měsíce. Na památku bych si ale aspoň jednu láhev odložil
"Jediným způsobem, jak zjistit meze možného, je odvážit se alespoň malý kousek za hranice nemožného".
Arthur Charles Clarke
Arthur Charles Clarke
- Night_Sun
- Kontaktovat uživatele:
Hektor ->
Kéž by. Omlouvám se jestli to tak vyznělo. Jen jsem pouze zhodnotil, že zatím co jsem potil krev ve škole tak všechny lahvinky tohoto skvostu zmizeli - limited edition. Taky se těším na recenzi. Právě, že budu s netrpělivostí očekávat až se objeví v prodeji na náladě 
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Tak láhev už mám doma.
Do práce dorazila už včera, ale kvůli večerní akci (na jejíž konci jsem zatáhl německého kolegu a externí dodavatele do Hemingway baru) jsem nechal MeadAbsinthe v kanclu a do baru se mi dostal až dnes. Zítra jej asi načnu. Předpokládám, že regulérní láhve budou asi stejné, že? Visačku s podpisem a číselným označením se může klidně přesunout na jinou láhev.
Dnes již nebudu žaludek více trápit, jsem po včerejšku společensky unaven, takže se těším, až sebou švihnu na postel.
- Moderní absinthe chutná moderně.
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Všechny láhve jsou stejné, vypij ji do dna a cedulku přesuň! 
- Absinther
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: st.Antoine V, La Grenouille
- Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
- Kontaktovat uživatele:
Safra -ta limitovaná edice je už v tahu? 
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?