Mead Base Absinthe
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mead Base Absinthe
Tak jest. Toto je zatím nejmedovější medový Mead Base 
- Dworzaaa
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Sevil
- Kontaktovat uživatele:
To je jak reklama na Fidorku.. Cokoladova Fidorka nyni jeste cokoladovejsi, novy Mead Base jeste medovejsiMartin píše:Tak jest. Toto je zatím nejmedovější medový Mead Base
Omnia mea mecum porto.
- drahousek
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Jade, Žabák, La Semila
- Kontaktovat uživatele:
Čím se udělá medovec více medovějším?
...novou kolonou?
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
Každá várka je vždy medovější, než ta předchozí. Logicky.

- VSemi
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: Žufánek
- Kontaktovat uživatele:
Tak jedna sklenka už mě taky těší v bříšku.... Parádní to jeMartin píše:Dvě sklenice nového MB ve mě.
- Tornado
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Nový eshop jsem vyzkoušel a i s hlídacím psem vše funguje jak máMartin píše:Možná jste si všimli, o víkendu jsem nahodil novou a ještě lepší Lepší náladu. Je to komplet předělané, z původního systému nezůstala ani čárka kódu. A také ani jeden původní registrovaný zákazníkFakt sorry, ale nešlo to nijak převést.
Proč to ale píšu sem.
Jedna z mých klíčových požadovaných funkcí byla Hlídací pes. Takže si může kdokoliv nastavit hlídání dostupnosti na něco, co není dočasně skladem. Což se hodí u limitek a nebo nových věcí. Takže jestli budete chtít, o prodeji např. Mead Base se dozvíte sekundu poté, co se změní na Skladem
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, zeptám se. Nebylo by špatné upozornění na nový produkt v dané kategorii.
- drahousek
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Jade, Žabák, La Semila
- Kontaktovat uživatele:
..ale i možnost na jakýkoli nový produkt kdekoli
My alkoholici pijeme vše dobré 
..a co ta funkce "virtuálního kartonu" pro stálé zákazníky.... tj. abych jen přihodil láhev do "kartonu", a on se odečetl z počtu lahví na skladu - tj. aby mně ho už nikdo nevyfoukl. A až bude karton plnej(třeba s nějakým limitem max 3-6 měsíců) by byl zaplacena poslán. Tj. abych kvůli nové malině nemusel dělat adhoc objednávku, ale počkal, až zaplním balík třeba mandarinkou za měsíc a novou šarží JA za dva měsíce.... ja vim, vymejšlim si.
Samozřejmě, že vycházím z předpokladu, co je v kartonu, to je má závazná objednávka a zaplatím ji. Prostě pro stále zákazníky.... nebo jen mafiány... v podstatě by to byl druhej košík, kterej by se nevymazával, ale zároveň by měl vliv na počet lahví na skladě.
..a co ta funkce "virtuálního kartonu" pro stálé zákazníky.... tj. abych jen přihodil láhev do "kartonu", a on se odečetl z počtu lahví na skladu - tj. aby mně ho už nikdo nevyfoukl. A až bude karton plnej(třeba s nějakým limitem max 3-6 měsíců) by byl zaplacena poslán. Tj. abych kvůli nové malině nemusel dělat adhoc objednávku, ale počkal, až zaplním balík třeba mandarinkou za měsíc a novou šarží JA za dva měsíce.... ja vim, vymejšlim si.
Samozřejmě, že vycházím z předpokladu, co je v kartonu, to je má závazná objednávka a zaplatím ji. Prostě pro stále zákazníky.... nebo jen mafiány... v podstatě by to byl druhej košík, kterej by se nevymazával, ale zároveň by měl vliv na počet lahví na skladě.
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
To už mám i teď. Pokud registrovaný zákazník nasází košík a nedokončí ho, tak se mu uloží a ty láhve v něm má rezervované. Časový limit na expiraci košíku zatím nemám. Ale obecně platí to, že zboží nikdy nerezervujeme déle, než měsíc 
- VSemi
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: Žufánek
- Kontaktovat uživatele:
Mě se vždycky líbilo takové to soutěžení v duchu: Kdo dřív přijde...ten dřív pije... 
Když na všechno nové budu hned informovaný emailem a budu to odkládat půl roku tak to ztrácí tu exkluzivitu kdo to bude mít dřív...
Když na všechno nové budu hned informovaný emailem a budu to odkládat půl roku tak to ztrácí tu exkluzivitu kdo to bude mít dřív...