Mead Base Absinthe
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mead Base Absinthe
Dneska tu byl pro nějaké láhve Wilkinsl a tak jsme zašli na políčko omrknout pelyněk a při tom pokecali i o Mead Base, který tu kupoval.
MB máme sice ještě skladem, ročník 2013, ale je to na delší dobu (roky) poslední šarže. Proč to? Zvedl se nám skoro o 200 % prodej Kontušovky, ve které je použit stejný medovec, jako v Mead Base. A tady musí nastoupit lehká matematika a priority. Mead Base dočasně končí, neboť tolik medovce aby bylo pro oba produkty nemáme.
Zatím nemusíte spěchat, ročníku 2013 je ještě poměrně dost. Ale jen dopředu hlásím, že nový ročník se může objevit až třeba za 5 let. Uvidíme, jak se to bude vyvíjet dál. Vlastního medu každopádně vyprodukovat víc nedokážeme.
MB máme sice ještě skladem, ročník 2013, ale je to na delší dobu (roky) poslední šarže. Proč to? Zvedl se nám skoro o 200 % prodej Kontušovky, ve které je použit stejný medovec, jako v Mead Base. A tady musí nastoupit lehká matematika a priority. Mead Base dočasně končí, neboť tolik medovce aby bylo pro oba produkty nemáme.
Zatím nemusíte spěchat, ročníku 2013 je ještě poměrně dost. Ale jen dopředu hlásím, že nový ročník se může objevit až třeba za 5 let. Uvidíme, jak se to bude vyvíjet dál. Vlastního medu každopádně vyprodukovat víc nedokážeme.
- Naprotibar
- Aktivní pijan
- Oblíbený absinthe: Zusy;)
- Kontaktovat uživatele:
Naproti poslušně hlásí změnu nápojového lístku v neprospěch Mead Base...bude následovat tátu L´Ancienna ve zdražení na pražskou (čti:turisticky zlodějskou) cenu, jak sem ti zrovna včera říkal Martine! 
edit: nedostatkové zboží je potřeba chránit
edit: nedostatkové zboží je potřeba chránit
Viťa
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
Ještě nemusíš zvyšovat ceny, podle všeho vydrží MB do půlky roku 2015, nebo tak nějak. Až bude pryč, tak můžeš vyhulit cenu, další bude opravdu až za drahno let.
- Naprotibar
- Aktivní pijan
- Oblíbený absinthe: Zusy;)
- Kontaktovat uživatele:
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
Hlásím, že Mead Base v původní láhvi jest zcela vyprodán. Máme tu pár, asi 20 posledních litrů ročníku 2013, které jsme stočili do naší standardní Žufánek láhve. Necháme je potisknout a konec, Mead Base na pár let končí. Důvody viz předchozí post.
-
Adigal
- Věrný stoupenec zelené víly
- Kontaktovat uživatele:
Martine, Mead Base asi tenhle týden stočit nestačíš co?
Jestli má s vánoční objednávkou ještě smysl čekat
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
Přátelé, omlouvám se, ale nestihnu. Teprve dnes vezu láhve na potisk. Asi si dokážete představit, jak to teď v tiskárnách vypadá, chaos nad chaos. Budu rád, když mi to potištěné vrátí mezi svátkami.
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
Dnes jsem to povolil, i když se stáčet bude až zítra. Opravdu poslední Mead Base na dlouhé roky. Důvody jsem popisoval. Na Náladu půjde jen 24 lahví, zbytek si rozebrali Náprotivní, Hemingway, Datel a Absintherie.
- wilkinsl
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
zdar, odloz mi dve lahve prosim
Despite all my rage I am still just a rat in a cage.
- Dworzaaa
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Sevil
- Kontaktovat uživatele:
Vysvetli mi, jak se Datel dostal do takovy spolecnostiMartin píše:Dnes jsem to povolil, i když se stáčet bude až zítra. Opravdu poslední Mead Base na dlouhé roky. Důvody jsem popisoval. Na Náladu půjde jen 24 lahví, zbytek si rozebrali Náprotivní, Hemingway, Datel a Absintherie.
Omnia mea mecum porto.