Jo a přestali prodávat bagety.
Absintherie v Jilské
- Habu
- fuckin' amateur
- Příspěvky: 4078
- Registrován: sob 11. dub 2009 18:53:16
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Re: Absintherie v Jilské
Tak jsem se byl včera podívat do Absintherie, abych se připravil na festival v Boveresse. Na nápojovém lístku je celých 39 pravých absintů!
Pochybuji, že takový nápoják lze sehnat i v jiném baru na celém světě.
Jo a přestali prodávat bagety.
Prý nešly na odbyt. Velká škoda, byly výborné.
Jo a přestali prodávat bagety.
- Moderní absinthe chutná moderně.
- Wagi
- *** Absinthe guru ***
- Příspěvky: 1318
- Registrován: úte 14. dub 2009 17:43:39
- Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
- Kontaktovat uživatele:
Re: Absintherie v Jilské
už maj ten nový nápoják? jsem psal na FB jestly ho tam někam nedaj celej, jinak ho blejsknu příště 
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Příspěvky: 4441
- Registrován: sob 11. dub 2009 17:59:57
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Re: Absintherie v Jilské
Kdo půjdete zítra (úterý) kolem, tak se v nové Absintherii stavte. Měl bych tam být od 5 až do pozdního večera.
- Dworzaaa
- *** Absinthe guru ***
- Příspěvky: 1531
- Registrován: stř 15. dub 2009 0:27:52
- Oblíbený absinthe: Sevil
- Kontaktovat uživatele:
Re: Absintherie v Jilské
To je ale smula...pritelkyne dela v Praze zejtra prijmacky, takze tam na otocku jedem, tak se asi budem muset stavit 
Omnia mea mecum porto.
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Příspěvky: 4441
- Registrován: sob 11. dub 2009 17:59:57
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Re: Absintherie v Jilské
Živě z Absintherie: jsem tu s Keltosem, Habuem a čerstvým Adigelem. Pije se vše co tu mají včetně Pavlova blanche absintu. Největší překvapení je pro mě nová šarže Roquette!
První byla docela rozpoluplná, ale toto je úplně jiná liga a až do vydání Sauvage nej absint od Emile Pernot! Ten rozdíl je opravdu obrovský.
První byla docela rozpoluplná, ale toto je úplně jiná liga a až do vydání Sauvage nej absint od Emile Pernot! Ten rozdíl je opravdu obrovský.
- keltos
- * Zkušený piják *
- Příspěvky: 660
- Registrován: stř 30. zář 2009 10:18:34
- Kontaktovat uživatele:
Re: Absintherie v Jilské
[quote=" Největší překvapení je pro mě nová šarže Roquette![/quote]
Z komerčních absintů je to pecka..
Z komerčních absintů je to pecka..
- Dworzaaa
- *** Absinthe guru ***
- Příspěvky: 1531
- Registrován: stř 15. dub 2009 0:27:52
- Oblíbený absinthe: Sevil
- Kontaktovat uživatele:
Re: Absintherie v Jilské
Me to nakonec nevyslo
skoda...tesil sem se, ze dame sklenku 
Omnia mea mecum porto.
- Habu
- fuckin' amateur
- Příspěvky: 4078
- Registrován: sob 11. dub 2009 18:53:16
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Re: Absintherie v Jilské
Filip nelenil a zelenilo se mu!
Ona už i ta první šarže Roquette byla dobrá. Né že né.
Jinak opět velice vydařený večer. V práci jsem si říkal: "Maximálně jeden", během cesty "...tak, maximálně dva", v Absintherii Pavlův kolega Ondřej hodil na stůl pár láhví se slovy "na zdraví" a já si pro sebe řekl "A do prdele!" ...měl jsem jich nakonec asi osm.
Jen díky vydatnému tréninku o víkendu jsem se doklopýtal bez ztrát domů.
K očekávanému vzorku nového blanche absintu od Pavla Vargy: Oproti prvnímu koštování na Absinthe Sessions jde o veliký krok vpřed! Absint je sice vodnatelnější, louche pokulhává, ale aroma není k zahození a něco málo kvalitních bylinek je znát. Pelyněk, byť jsou ho tam kila, je cítit velice málo, což dokazuje, jak moc je důležitá odrůda pelyňku a jeho následné zpracování. Při větším soustředění člověk v tomto vzorku skutečně pelyněk ucítí, ale srovnávat to s kvalitními pelyňkovými absinty to zatím nelze. Nicméně jak jsem zmiňoval výše, ohromný posun a dokonce mi nedělalo problém sklenku vypít. Jen tak dál, šamane!
Jinak otvíračku posvětil svěcenou vodou kněz Štěpán a když si ke stolu přisedl můj profesor ze střední školy v Plzni, u kterého jsem dělal maturitu, řekl jsem si, že svět nejen šílenej, ale i malej.
Ona už i ta první šarže Roquette byla dobrá. Né že né.
Jinak opět velice vydařený večer. V práci jsem si říkal: "Maximálně jeden", během cesty "...tak, maximálně dva", v Absintherii Pavlův kolega Ondřej hodil na stůl pár láhví se slovy "na zdraví" a já si pro sebe řekl "A do prdele!" ...měl jsem jich nakonec asi osm.
K očekávanému vzorku nového blanche absintu od Pavla Vargy: Oproti prvnímu koštování na Absinthe Sessions jde o veliký krok vpřed! Absint je sice vodnatelnější, louche pokulhává, ale aroma není k zahození a něco málo kvalitních bylinek je znát. Pelyněk, byť jsou ho tam kila, je cítit velice málo, což dokazuje, jak moc je důležitá odrůda pelyňku a jeho následné zpracování. Při větším soustředění člověk v tomto vzorku skutečně pelyněk ucítí, ale srovnávat to s kvalitními pelyňkovými absinty to zatím nelze. Nicméně jak jsem zmiňoval výše, ohromný posun a dokonce mi nedělalo problém sklenku vypít. Jen tak dál, šamane!
Jinak otvíračku posvětil svěcenou vodou kněz Štěpán a když si ke stolu přisedl můj profesor ze střední školy v Plzni, u kterého jsem dělal maturitu, řekl jsem si, že svět nejen šílenej, ale i malej.
- Moderní absinthe chutná moderně.