Absintové bylinky

Vše, co by mohlo zajímat abstinenty či absintové labužníky
Odpovědět
Habu
fuckin' amateur
Oblíbený absinthe: Sauvage
Kontaktovat uživatele:

Re: Absintové bylinky

Příspěvek od Habu »

DarkenCZ píše:
Martin píše:Přesné datum je předmětem spekulace. Nechci zatím nic oznamovat a pak to x-krát posunovat. Léto to jistí!
Tak já bych jen prosil aby se to nekrylo s festivalem fantasie :-) Místo už je známe? :-)
4.ČSAS
- Moderní absinthe chutná moderně.
davar
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: Berthe-Doubs M.-Jade-St.Antoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od davar »

S římským (pontským) pelyňkem je to ale opravdu bída. :-/ Mám tušení, že sazenice jsou tak trochu nesehnatelné. Nicméně římský pelyněk lze nalézt i v "drsné" české divočině, jen je krapet těžké jej najít. :roll: Případně se domluvit s Tibrem, který na 1.ČSAS všem účastníkům přinesl malé květináče s pelyňkem římským
Dle telefonickych rozhovoru s pracovniky z Planta Naturalis normalne pontiku maji, akorat nejsou ochotni ji posilat (ani za uplatek :x ). Takze, pokud si pro ni dojedes do Markvartic, neni sebemensi problem.
DarkenCZ

Příspěvek od DarkenCZ »

davar píše:
S římským (pontským) pelyňkem je to ale opravdu bída. :-/ Mám tušení, že sazenice jsou tak trochu nesehnatelné. Nicméně římský pelyněk lze nalézt i v "drsné" české divočině, jen je krapet těžké jej najít. :roll: Případně se domluvit s Tibrem, který na 1.ČSAS všem účastníkům přinesl malé květináče s pelyňkem římským
Dle telefonickych rozhovoru s pracovniky z Planta Naturalis normalne pontiku maji, akorat nejsou ochotni ji posilat (ani za uplatek :x ). Takze, pokud si pro ni dojedes do Markvartic, neni sebemensi problem.
To je už trošku komplikovanější, když si z Brna a nemáš auto, ale zkusím to nějak naplánovat :-)
davar
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od davar »

DarkenCZ píše:
davar píše:
To je už trošku komplikovanější, když si z Brna a nemáš auto, ale zkusím to nějak naplánovat :-)
Jojo, me to jako brnakovi chvili povidej :D .... proste jsem je neukecal.
DarkenCZ

Příspěvek od DarkenCZ »

davar píše:Jojo, me to jako brnakovi chvili povidej :D .... proste jsem je neukecal.
Ale pokud bys měl auto, tak sem ochoten se podílet na ceně dopravy :-)
Martin
° Capo di tutti capi °
Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin »

Pelyněk pontský mám sice vysázený, ale docela v malém množství. Semena na další výsev by se mi taky hodila.
Zkusil jsem u Planty jako firma objednat 20g a uvidím jestli mi to pošlou.
Každopádně pokud tam někdo pojedete, kupte i mě.
davar
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od davar »

Martin píše:Pelyněk pontský mám sice vysázený, ale docela v malém množství. Semena na další výsev by se mi taky hodila.
Zkusil jsem u Planty jako firma objednat 20g a uvidím jestli mi to pošlou.
Každopádně pokud tam někdo pojedete, kupte i mě.
Do Planty jsem uz nekolikrat volal a vzdy mi bylo receno, ze z pontiky semena proste nemaji.
Kazdopadne, pri soucasnem vytizeni se do Planta Mediky nechystam - timto se pripojuji k prosbe - pokud nekdo pojedete tim smerem (Jicin, Mlada Boleslav) - dejte vedet.
Martin
° Capo di tutti capi °
Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin »

Tak pokud je nemají, objednávám ještě dnes z Francie. Ono je to odsud mnohdy rychlejší, než zásilka poslaná z Prahy.
Zrovna včera mi od nich přišlo trocha Artemisia Genipi (ne Genepi) aka Black wormwood! Z toho udělám absinthe pro gotiky :D
Jenda
Věrný stoupenec zelené víly
Oblíbený absinthe: St.Antoine
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jenda »

Martin píše: Zrovna včera mi od nich přišlo trocha Artemisia Genipi (ne Genepi) aka Black wormwood! Z toho udělám absinthe pro gotiky :D
jůůůů 8-) St. Antoine gothic edition :D
V nebi nejsou žádní zajímaví lidé!
Dwarf
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: L'Ancienne, Mead Base
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dwarf »

Martin píše:Tak pokud je nemají, objednávám ještě dnes z Francie. Ono je to odsud mnohdy rychlejší, než zásilka poslaná z Prahy.
Zrovna včera mi od nich přišlo trocha Artemisia Genipi (ne Genepi) aka Black wormwood! Z toho udělám absinthe pro gotiky :D
Zaujimave:) Nie vazne o com je ta bylinka?
"Umenie je život - život je umenie! ..Nech nás Zelená víla povznesie z hlbín každodennej ničotnosti"
Odpovědět