4.ČSASDarkenCZ píše:Tak já bych jen prosil aby se to nekrylo s festivalem fantasieMartin píše:Přesné datum je předmětem spekulace. Nechci zatím nic oznamovat a pak to x-krát posunovat. Léto to jistí!Místo už je známe?
Absintové bylinky
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Re: Absintové bylinky
- Moderní absinthe chutná moderně.
- davar
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Berthe-Doubs M.-Jade-St.Antoin
- Kontaktovat uživatele:
Dle telefonickych rozhovoru s pracovniky z Planta Naturalis normalne pontiku maji, akorat nejsou ochotni ji posilat (ani za uplatekS římským (pontským) pelyňkem je to ale opravdu bída. :-/ Mám tušení, že sazenice jsou tak trochu nesehnatelné. Nicméně římský pelyněk lze nalézt i v "drsné" české divočině, jen je krapet těžké jej najít.Případně se domluvit s Tibrem, který na 1.ČSAS všem účastníkům přinesl malé květináče s pelyňkem římským
-
DarkenCZ
To je už trošku komplikovanější, když si z Brna a nemáš auto, ale zkusím to nějak naplánovatdavar píše:Dle telefonickych rozhovoru s pracovniky z Planta Naturalis normalne pontiku maji, akorat nejsou ochotni ji posilat (ani za uplatekS římským (pontským) pelyňkem je to ale opravdu bída. :-/ Mám tušení, že sazenice jsou tak trochu nesehnatelné. Nicméně římský pelyněk lze nalézt i v "drsné" české divočině, jen je krapet těžké jej najít.Případně se domluvit s Tibrem, který na 1.ČSAS všem účastníkům přinesl malé květináče s pelyňkem římským
). Takze, pokud si pro ni dojedes do Markvartic, neni sebemensi problem.
- davar
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Jojo, me to jako brnakovi chvili povidejDarkenCZ píše:To je už trošku komplikovanější, když si z Brna a nemáš auto, ale zkusím to nějak naplánovatdavar píše:Dle telefonickych rozhovoru s pracovniky z Planta Naturalis normalne pontiku maji, akorat nejsou ochotni ji posilat (ani za uplatekS římským (pontským) pelyňkem je to ale opravdu bída. :-/ Mám tušení, že sazenice jsou tak trochu nesehnatelné. Nicméně římský pelyněk lze nalézt i v "drsné" české divočině, jen je krapet těžké jej najít.Případně se domluvit s Tibrem, který na 1.ČSAS všem účastníkům přinesl malé květináče s pelyňkem římským
). Takze, pokud si pro ni dojedes do Markvartic, neni sebemensi problem.
-
DarkenCZ
Ale pokud bys měl auto, tak sem ochoten se podílet na ceně dopravydavar píše:Jojo, me to jako brnakovi chvili povidej.... proste jsem je neukecal.
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Pelyněk pontský mám sice vysázený, ale docela v malém množství. Semena na další výsev by se mi taky hodila.
Zkusil jsem u Planty jako firma objednat 20g a uvidím jestli mi to pošlou.
Každopádně pokud tam někdo pojedete, kupte i mě.
- davar
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Do Planty jsem uz nekolikrat volal a vzdy mi bylo receno, ze z pontiky semena proste nemaji.Martin píše:Pelyněk pontský mám sice vysázený, ale docela v malém množství. Semena na další výsev by se mi taky hodila.
Kazdopadne, pri soucasnem vytizeni se do Planta Mediky nechystam - timto se pripojuji k prosbe - pokud nekdo pojedete tim smerem (Jicin, Mlada Boleslav) - dejte vedet.
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Tak pokud je nemají, objednávám ještě dnes z Francie. Ono je to odsud mnohdy rychlejší, než zásilka poslaná z Prahy.
Zrovna včera mi od nich přišlo trocha Artemisia Genipi (ne Genepi) aka Black wormwood! Z toho udělám absinthe pro gotiky
Zrovna včera mi od nich přišlo trocha Artemisia Genipi (ne Genepi) aka Black wormwood! Z toho udělám absinthe pro gotiky
- Jenda
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: St.Antoine
- Kontaktovat uživatele:
jůůůůMartin píše: Zrovna včera mi od nich přišlo trocha Artemisia Genipi (ne Genepi) aka Black wormwood! Z toho udělám absinthe pro gotiky
V nebi nejsou žádní zajímaví lidé!
- Dwarf
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: L'Ancienne, Mead Base
- Kontaktovat uživatele:
Zaujimave:) Nie vazne o com je ta bylinka?Martin píše:Tak pokud je nemají, objednávám ještě dnes z Francie. Ono je to odsud mnohdy rychlejší, než zásilka poslaná z Prahy.
"Umenie je život - život je umenie! ..Nech nás Zelená víla povznesie z hlbín každodennej ničotnosti"