St. Antoine

Seznam pravých absintů, nové absinty na trhu, uživatelské hodnocení, vzorky a vše kolem.
Odpovědět
Ondřej

Re: St. Antoine

Příspěvek od Ondřej »

to Habu: Tak to se mi zatím ještě nepodařilo prosadit,ale uvidíme.Snad jednou dostane majitel rozum. :)
zatím se u nás dá dostat jen Pernod, Ricard, Ouzo, Sambuca ...
Antoníček jen v soukromé zbírce
Dwarf
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: L'Ancienne, Mead Base
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dwarf »

Gratulujem k dobrym recenziam na 3. varku Martin! A Ondrej, hezka fotka, je fajn ked sa meno St.Antoine dostava do usi a chutovych poharikov spravnych ludi, dik za pomoc pri sireni absinthovej osvety :mrgreen:
"Umenie je život - život je umenie! ..Nech nás Zelená víla povznesie z hlbín každodennej ničotnosti"
Dworzaaa
*** Absinthe guru ***
Oblíbený absinthe: Sevil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dworzaaa »

To hodnoceni vypada velice slibne..uz slintam a cekam az se objevi na pultech :)
Omnia mea mecum porto.
tombik
Věrný stoupenec zelené víly
Oblíbený absinthe: St. Antoine
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tombik »

Připojuji se ke gratulacím a také k díkům Ondrovi :) Taky se snažím šířit když je kde, bohužel ale když jsem naposledy zkusil, bylo mi řečeno že by Antoníčka byla škoda a následně vysvětleno. Návštěvníci toho baru kde jsem se o to snažil totiž pijí absinthe ve větší míře pouze v jakémsti "Revolution drinku" který vymyslel jeden z mých známých..inu je to taková divná směs tequila absinthe redbul a myslim ze jeste neco. Doufam ze jsem se nespletl, moc o tom nevím a netroufl jsem si to zkoušet, mám svůj žaludek a chuťové pohárky rád.
Vlastně jsem byl odmítnut celkem rád, protože představa, jak lejou něco lepšího než ten macerát co tam mají do takového mixu, je mi velice nepříjemná...

Možná zkusím navrhnout že by snad mohli mít v nabídce dva absinthy a jeden používat na ten jejich fujtajbl a druhý společně třeba s fontánkou a pár skleničkami pro slušné pijáky...Obávám se ovšem že s tímto návrhem neuspěji.
Dworzaaa
*** Absinthe guru ***
Oblíbený absinthe: Sevil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dworzaaa »

S timhle patokem uz sem se taky setkal...nejakej chlapik mi to popisoval jako strasne super vec, ze ktery je clovek uplne mimo a ma halucinace...proste hills rulezzzzzzz :?
Omnia mea mecum porto.
Tuvy
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: Pernod Fils
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tuvy »

Tequilla (Arriba jistě), Absint (Hills), RedBull a ještě něco? Tak z toho bych měl vidiny asi taky...
- IN VINO VERITAS -
- OMNI ANIMA POST COITUM TRISTE EST -
- PATER INCERTUM EST -
tombik
Oblíbený absinthe: St. Antoine
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tombik »

nemaji hillse ale nejaky hodne anyzovy macerat. Zajimave je ze ani tak se nekali :D

ostatni znacky nevim jake jsou. Proste jde o slitku nekolika alkoholů vcetne absinthe a energetaku. To vse podavane na zpusob velkeho mochita-kybl...

No proste...hnus velebnosti..

edit: zjistil jsem celé složení, bez poměrů ale tipuju to vše stejným dílem :D

Tak tedy: Absint, tequilla, slivovice. Metaxa (jameson-pokud není metaxa) curacao blue, redbull (či jiný energetický nápoj)
Martin
° Capo di tutti capi °
Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin »

Jak jsem už dříve oznamoval, od 1. 10. 2009 dojde ke zdražení St. Antoine ze 445,- na 495,- Kč s DPH. Je mi to líto, každé zdražení je nepříjemné, ale už to opravdu tak neutáhnu. Jen za sklo s korkem platíme 49,- Kč bez DPH a prodávat tak těžce získávaný průtahový destilát za cenu macerátů už dál nedokážeme.

Děkuji za pochopení.
Jenda
Oblíbený absinthe: St.Antoine
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jenda »

Martin píše:Jak jsem už dříve oznamoval, od 1. 10. 2009 dojde ke zdražení St. Antoine ze 445,- na 495,- Kč s DPH. Je mi to líto, každé zdražení je nepříjemné, ale už to opravdu tak neutáhnu. Jen za sklo s korkem platíme 49,- Kč bez DPH a prodávat tak těžce získávaný průtahový destilát za cenu macerátů už dál nedokážeme.

Děkuji za pochopení.
50Kč slovy padesát korun českých.. to se nedá ani nazvat zdražením ;)
V nebi nejsou žádní zajímaví lidé!
Martin
° Capo di tutti capi °
Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin »

Díky Jendo za zdravý přístup! Třetí šarže se ale přehoupne přes 500,- protože ten posun dopředu je tam obrovský. Ti, kteří ji měli možnost ochutnat snad potvrdí, že třetí šarže je kompletně nový produkt.
Absinthe Ben v jeho hodnocení potvrdil, že je to mnohem lepší než Oliva (ten jsem ještě nepil) a Oliva stojí asi 80€!

Mě osobně chutná třetí šarže víc, než většina zahraniční produkce.
Odpovědět