St. Antoine
- Dwarf
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: L'Ancienne, Mead Base
- Kontaktovat uživatele:
Re: St. Antoine
fiha! tak to som zvedavy na tu chut, trpezlivost dobry absinthe prinasa 
"Umenie je život - život je umenie! ..Nech nás Zelená víla povznesie z hlbín každodennej ničotnosti"
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
225l? To je dobré. Vedle archivní láhve si budu moci koupit i jednu nearchivní. 
- Moderní absinthe chutná moderně.
- Slovi
- Vymývač
- Oblíbený absinthe: alcool de vin
- Kontaktovat uživatele:
Ták, ták. Ta budoucí 50-letá černá st. Antoine lahev nejspíše bude mít sestřičku.Habu píše:225l? To je dobré. Vedle archivní láhve si budu moci koupit i jednu nearchivní.
Mj. vážení přátelé, asi máme naše oficiální (mimo místo výrobním procesem požehnané) poutní místo! Viz. příloha.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Oficiální poutní místo sv. Antonínka je tady
Ale pro brňáky bude určitě bližší to Sloviho místo. Asi tam přijedu zakopat nějakou cache...
- Wajt
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: meadow of love, berthe de joux
- Kontaktovat uživatele:
Včera jsem si dal v Hemingwayi Eichelberger limitee a musím konstatovat, že podoba se St.Antoine V.šarže tam je! Mj. tenhle Eichelberger je opravdu vynikající kousek, z včera ochutnávané trojice Eichelberger, Doubs Mystique a Duplais Verte mi chutnal asi nejvíc.
- Tuvy
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Pernod Fils
- Kontaktovat uživatele:
Je sranda sledovat, jak díky různým fotopodkladům při kroku z nejbližšího přiblížení na další přibude ta budova s lavičkama a vypadá to i na novou střechu kostelíka.Martin píše:Oficiální poutní místo sv. Antonínka je tadyAle pro brňáky bude určitě bližší to Sloviho místo. Asi tam přijedu zakopat nějakou cache...
- IN VINO VERITAS -
- OMNI ANIMA POST COITUM TRISTE EST -
- PATER INCERTUM EST -
- OMNI ANIMA POST COITUM TRISTE EST -
- PATER INCERTUM EST -
- Wagi
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
- Kontaktovat uživatele:
Tak sem to se dostal k degustaci 5tky. a po prvním loku se mi velmi lidově řečeno skřivila držka páč sem vůbec nepobral tu chuť natož abych to dokázal identifikovat ( po přečtení starších příspěvků zjištuju že to bude asi fenykl) a taky sem se dočetl že časem snad tahle bomba ustoupí do pozadí(vcož doufám páč i po 2kostkách cukru ve sklenici se mi to zdálo extrémně hořký).... což by mi osobně neva páč takhle vystouplou chuť nedávám, takže prozatím bohužel pro mě 5tka chuťově zklamání (což je samozřejmě věc osobní preference)
jinak krásná barva (ano mám rád tu mladou zelenou - škoda že to tmavne
), taky krásná vůně a v neposlední řadě vcelku drtící lounche efekt to jsou věci které se na 5tce určo povedli....
takže vzhledem k k výše zmíněným věcem pro mě zatím jasně vede Antoníček vol.3

jehož zásoba mě pomalu, ale jistě opouští..... wtf

jinak krásná barva (ano mám rád tu mladou zelenou - škoda že to tmavne
takže vzhledem k k výše zmíněným věcem pro mě zatím jasně vede Antoníček vol.3
jehož zásoba mě pomalu, ale jistě opouští..... wtf
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Jo, je to právě tak výrazný fenykl, který mi posunul tradiční francouzský styl do švýcarského (švýcarské absinty mají víc anýzu a fenyklu než francouzské). V další šarži fenykl o něco stáhnu i když mě osobně jeho chuť v aktuální šarži vyhovuje. Holt platí přímá úměra - masivní louche, masivní chuť.
edit: a opravdu se ti zdá hořký? Pětka totiž hořká vůbec není, díky fenyklu je naopak sladká
edit: a opravdu se ti zdá hořký? Pětka totiž hořká vůbec není, díky fenyklu je naopak sladká
- dEffect
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: Angelique verte suisse
- Kontaktovat uživatele:
Ja som tiez videl v petke zo zaciatku sklamanie, ale nie v horkosti ani vo fenykle, ale v tej zvlastnej chuti na podnebi, nieco ako sparene bylinky ... Myslim, ze to je asi ten harmancek ... Prave som dopil posledny pohar z flasky a musim povedat, ze vada sa stala prednostou a je to skor jeho zvlastnost a jeho osobitost.
**** In absinthe is beauty like the truth in wine ****