Absintové bylinky

Vše, co by mohlo zajímat abstinenty či absintové labužníky
Odpovědět
Dark Knight

Re: Absintové bylinky

Příspěvek od Dark Knight »

Martin píše:Před chvílí mě málem trefil šlak. Nějaká bestie (kočka, kos) mi téměř totálně zlikvidovala vysázenou ponticu v jednom z venkovních truhlíků. Bylo v ní na 15 skoro 10cm rostlinek, které jsem našel rozházané v okolí. Takže namísto klidné neděle jdu vzít králíkářské pletivo a celé to zakrýt. Plus v okolí připravím smrtící pasti ve stylu Indiana Jonese.
Tak to je velká škoda :( Nezapomeň na nášlapné miny ;) :D
Habu
fuckin' amateur
Oblíbený absinthe: Sauvage
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Habu »

Martin píše:Plus v okolí připravím smrtící pasti ve stylu Indiana Jonese.
:lol: To by mě taky dožralo. :)

Nu, dnes má drahá polovička vyplela zahrádku, je naše ji tam nenápadně hodit nějaké užitečné bylinky. :twisted: Ještě než začnu sám hledat na internetu, máte kromě http://www.plantanaturalis.com nějaké doporučení, kde koupit semínka, případně celé rostlinky? :ugeek:

Jde mi samozřejmě o pelyněk pravý i římský (ten od Tibra mi nějak... umřel... :cry: ), anýz, fenykl... no vždyť to znáte. 8-)
- Moderní absinthe chutná moderně.
Tibro
Rumcajs
Oblíbený absinthe: Texas Nimes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tibro »

Ach, vrazi všude.
Já jsem s tebou v Rockland.
Martin
° Capo di tutti capi °
Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin »

Habu: Pěstovat se vyplatí a.a., a.p. yzop a podobné. Anýz by nebyl dvakrát kvalitní protože je tu pro něj zima. A hlavně bys to musel mlátit jako obilí a semena potom fukarem vyprášit.
davar
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: Berthe-Doubs M.-Jade-St.Antoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od davar »

jeste mne napada medunka a pripadne mata, ty se daji vyuzit i do normalnich caju a jako lecivky. zkusil jsem osit zahon fenyklu, ciste jen jako experiment zda poroste. z planta medica mi vzesla jeste veronica, ale trva to silene dlouho...sazena v listopadu a ted ma vysku cca 5-10 cm. podobne je na tom angelika, pouha jedna rostlinka. mam pocit ze ty jejich semena maji dost promenlivou kvalitu. urcite zkus yzop, to je klasika a roste perfektne, navic je to trvalka a casem ti spodek zdrevnati, takze budes mit kerik
Martin
° Capo di tutti capi °
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin »

Tak chlapi, ukážu vám výsledek třídenní práce, na které jsem nechal zdraví. Záda mám tak bolavé a křivé, že se narovnám někdy touhle dobou za týden.

Nejsou to sice bylinky, ale květinky, ale bude to sem patřit. Nebude to součástí Antoine, ale úplně novému typu. Při jeho pití se ocitnete na rozkvetlé boršické louce.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Hellsing
Aktivní pijan
Oblíbený absinthe: St. Antoine
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hellsing »

Martin píše:Tak chlapi, ukážu vám výsledek třídenní práce, na které jsem nechal zdraví. Záda mám tak bolavé a křivé, že se narovnám někdy touhle dobou za týden.

Nejsou to sice bylinky, ale květinky, ale bude to sem patřit. Nebude to součástí Antoine, ale úplně novému typu. Při jeho pití se ocitnete na rozkvetlé boršické louce.
Klobouk dolů!!:) Tomu se říká sebeobětování:)
Vlastně už bych se bavil víc, jen kdybych si celej den trhal chlupy z nosu. Nejlíp kombinačkama.
Wajt
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: meadow of love, berthe de joux
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wajt »

Martine, jsou to fialky???? Nemá to takové rozlišení, abych to blíže identifikoval, ale pokud bys začal dělat něco na styl Meadow of Love, tak bych lezl radostí po stropě. Ten absinthe byl fakt špička, žel objednání láhve z USA si nemůžu dovolit :cry:
Martin
° Capo di tutti capi °
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin »

Tak! Bude to můj květinkový absinthe dělaný čistě z nadšení a radosti. Stejně jako u Mead base to bude zatraceně limitovaná šarže a velice pravděpodobně toho nebude víc jak 200 litrů.
Dwarf
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: L'Ancienne, Mead Base
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dwarf »

Martin, vidim ze ta to experimentovanie stale a stale viac bavi, occenujem a som zvedavy na vysledok ;)
"Umenie je život - život je umenie! ..Nech nás Zelená víla povznesie z hlbín každodennej ničotnosti"
Odpovědět