Recenze |
 |
|
 Recenzent Habu Datum 4.8.2011 Absinthe SevilVerze Blanche Typ Destilát Šarže 11-605-1105-P9 Barva 9 /10Komentář Nevím, jestli se mi to zdá, ale naprostá průzračnost to podle mě není. Každopádně k tomu, abych se od 10 rozhodl k 9, něco času uběhlo, takže takřka dokonalé. Louche 10 /10Komentář Prvotřídní nástup louche, prvotřídní průběh, prvotřídní hutnost zakalené Sevil. Poznámka k barvě Hustě mléčně jemně šedomodrá. Aroma 18 /20Komentář Aroma je výborné! Pelyněk je cítit jak z láhve, tak ze sklenky. Aromatický profil nezapře blanche absinty z údolí Val de Travers, ale při kalení jsem narazil na něco, co jsem u žádného absintu ještě necítil. Parfém. Ale parfém, který není cítit přímo u hladiny. Znáte to, strkáte nos co nejblíže, abyste zachytili i tu nejnepatrnější vůni. Se Sevil je to trochu jiné. Aromatické výpary se při smíchání s jinými okolními "pachy" přetvoří do sladké voňavky, která nozdrám pěkně zamotá hlavu. Hutnost 10 /10 Komentář Hutnost jedna báseň! Nelze nic vytknout. Takhle by se měl v ústech převalovat každý absint. Chuť 16 /20 Komentář Sevil je dobrá... ale podle mě ne nejlepší. Pelyňkové aroma se trochu vytratilo do pozadí a do popředí se dostal anýz. Také mi přijde, že šarže je příliš mladá, protože Sevil kouše... mrška jedna malá! Celkový dojem 9 /10 Komentář Celkově velice dobrý blanche absint, za který jsem rád, že se mi tak nečekaně dostal do rukou (díky Martine, žes to spletl, hehe... ) Celkové skóre na základě hodnocení: 90,0 % << x >>
|
|