Recenze |
 |
|
 Recenzent Dwarf Datum 28.2.2011 Absinthe Eichelberger Absinthe 68 limitée Verze Verte Typ Destilát Šarže ??? Barva 5 /10 Komentář Farba je slabo zlta, samozrejme prirodna, ale neyyzera dako pritazlivo a uz vobec nie na typ verte. Louche 7 /10 Komentář Louche nastupuje zo spodu, no pri pouzity see-saw bol zakal velmi rychly. Poznámka k barvě Silne mliecna ako pri type blanche. Aroma 15 /20 Komentář Aroma je vcelku vyrazna dominuje jej aniz a palina. Nakolko su ostatne byliny v uzadi, posobi aroma jednoducho. Hutnost 8 /10 Komentář V poriadku. Chuť 15 /20 Komentář Svieza anizova chut sa prevali do trochu horkejsej chuti paliny az do sladkeho zaveru. Celkový dojem 7 /10 Komentář Tento absinthe mi nejak prirastol k srdcu, hlavne na 1. Brnianskom stretku mi velmi chutil. Tmave sklo a historicky vyzerajuca zlata etiketa na prvy pohlad zaujme, prichadza udiv zo zltastej farby, avsak prijemna, mozno jednoducha avsak vyrazna chut je urcite pozitivum. A na to, ze ma povod v neabsinthovom kraji ide kvalitny absinthe. Nepatri sice k tym na na vrchole pomyselneho absinthoveho olypmu, ale sklenka, dve aj tri dokazu sprijemnit vecer Celkové skóre na základě hodnocení: 71,4 % << x >>
|
|