Pavel Varga píše:
Vůbec mne nevadí tento výrobek, at si každý dělá co chce, je to jeho právo. Avšak mne vadí, že výrobce tohoto nápoje nemá vlastní fantazii, aby dal svému výrobku i svůj originální název. Původně totiž měl tento výrobek název lehce parazituicí a to absinth 35, tedy název pro alkoholické nápoje, který jsem si jako první dovolil patentovat. Pan výrobce tyto práva nerespektoval a tak následovala velmi zdvořilá přestřelka dopisů, nechtěl jsem nic jiného, než aby změnil název. Stalo se ale stejně jako místo Nike někdo prodává Niko. Navíc jsem na trhu zajistil několik letošních šarží..opět absinth 35. Nezbylo nám tedy nic jiného, než podat na celní úřad podnět z podezření padělání ochranné známky a doufám, že jako ve vietnamských tržištích budou úřady postupovat stejně a budou dělat razie po obchodech a tyto výrobky stahovat z trhu. Strašně mne to mrzí a hlavně se.e, ale co naplat.Zákon snad platí pro všechny stejně.Já osobně bych se hluboce styděl, ba nikdy bych za žádné peníze nedělal něco podobného..co dotyčný výrobce. Jestli jim chybí vlatní fantazie, at dál dělají absinth v lahvích typu mobil nebo žárovka. To jen pro vysvětlení......
Děkuji Šaman
Jéj, neber to osobně, ale jak se ti podařilo patentovat alkoholický nápoj? Můžu vědět číslo patentu?

Jinak díky za ujasnění, kdyby jsi nenapsal, myslel bych si, že to má na krku vaše společnost - právě kvůli tomu názvvu např. (mimoto jestli je název 34 a máte známku na 35, je to jasné parazitování a tedy nekalá soutěž).
T.