Recenze |
 |
|
 Recenzent Dwarf Datum 16.4.2010 Absinthe Emanuelle 55% (vom Fass)Verze Verte Typ Macerát Šarže Barva 8 /10Komentář Pekna prirodne vyzerajuca zeleno/medova. Louche 5 /10Komentář Hned prve kvapky posobia velmi agresivne, nastava rychly silny louche. Poznámka k barvě Nepriehladne mliecna, slaby zltkasty nadych. Aroma 13 /20Komentář Prijemna osviezujuca vona medovky. Hutnost 5 /10 Komentář Tak akurat, v norme. Chuť 12 /20 Komentář Pomerne horkasti zaciatok, prechadza do miernej chuti anizu, zakoncenie medovkou a dalsou pre mna zatial nedefinovatelnou bylynou. Celkový dojem 5 /10 Komentář Tento "capovany" absinth z Vom Fass vo Viedni som schvalne okostoval skrz sprave o capovanom absinthe v OC Letnany v Prahe. Vcelku som trosku sklamany, podla popisu na stranke predacju http://www.vomfassuk.com/Webdocs/shop/p ... ?xProd=633 ide o macerat, bez obsahu paliny pravej. Co mozno hned zbadat pri louche. Chutovo je mi podobny viac k Versinthe ako k Reality. Kazdopadne spada do kategorie maceratov. Cena 4,90 eura za 1dc. Celkové skóre na základě hodnocení: 61,4 % << x >>
|
|