Recenze |
 |
|
 Recenzent dEffect Datum 8.12.2009 Absinthe Jade Nouvelle OrleansVerze Verte Typ Destilát Šarže Barva 7 /10Komentář prirodna svetlo zelena so zltastou iskrou, zial podla mna az prilis slaba a svetla Louche 7 /10Komentář Pouzil som pol kocky cukru a ladovu vodu v karafe. Nastup louche-u bol podla mna velmi rychli, aj ked je pravda ze nalievanie z karafy nie je pre dokonaly louche idealne. po par prvych kvapkach sa zacal mutit cely obsah poharika az v dalsich fazach sa vytvarali oblaky od spodu ktore stupali az kym neol absinthe pripraveny. Poznámka k barvě mliecne biela Aroma 18 /20Komentář Aroma je silnou strankou asi vsetkych Jade absintheov velmi vyrazna a vyvazena, aj ked podla mojho subjektivneho pohladu uz sa dostali do mojich cuchovych receptorov aj krajsie vonajuce absinthy. Hutnost 7 /10 Komentář hutnost tomuto absinthu rozhodne nechyba. Chuť 18 /20 Komentář Chud je hladka mirne iskriaca a vyvazena. Mam len jednenu vyhradu k jedej byline, ktora na mna posobi vyrusujuco. Dufam casom zistim co to je, ale neviem ju v tejto chvili identifikovat. Celkový dojem 7 /10 Komentář Nemozem si pomoct, ale pri piti tohoto ansinthu na mna vplyvala aj jeho cena a som isty ze som pil uz aj lepsi absinthe, ktory patril do nizsej cenovej kategorii. Je to moj prvy Jade absinthe uvidime ako ma zaujme PF 1901 Celkové skóre na základě hodnocení: 81,4 % << x >>
Recenzent Dwarf Datum 11.5.2010 Absinthe Jade Nouvelle OrléansVerze Verte Typ Destilát Šarže Barva 6 /10Komentář Velmi slaba zelenkasta, co ma vsak prekvapilo vytvorila sa hneda usadenina. Louche 7 /10Komentář Louche nastupuje zo spodu, no vdaka slabej povodnej farbe nieje az taky efektny v prvej faze. Poznámka k barvě Ku koncu velmi hutny zakal do mlieka so slabunkym odtienom zelene Aroma 12 /20Komentář Pomerne jedoducha, velmi jemna aroma. Hutnost 7 /10 Komentář Hutnost vyhovujuca. Chuť 13 /20 Komentář Chutovo mi dost pripomina svajciarske absinthe typu Mansinthe a Aderlass, avsak s ovela menej vyraznou chutou. Celkový dojem 7 /10 Komentář Celkovo musim povedat, ze ide o kvalitnejsi absitnthe na svajsciarsky sposob. Trochu sklamanie slaba farba a slabsia chut, pomerne mensia paleta bylin. A kvoli cene vidim aj lepsich adeptov na ochutnanie. Ja by som si flasu nekupil. (Hodnotenie na zaklade vzorky od Martina) Celkové skóre na základě hodnocení: 64,3 % << x >>
|
|