Recenze |
 |
|
  Recenzent Repry Datum 20.7.2009 Absinthe Fruko-Schulz Absinth Verze Verte Typ Likér Šarže 2008 Barva 1 /10Komentář Opravdu chemie až na půdu, ústní voda hadr. Louche 0 /10Komentář Logicky nula, nula, nic! Poznámka k barvě Po smícháni s vodou se z Fruka stane ještě horší břečka, zkusil jsem i barbarskou českou ohnivou metodu a po přidání karamelu byla barva alespoň koukatelná. Aroma 2 /20Komentář Nevím, co to je, ale snaží se to přesvědčit, že to někdy absinthe potkalo. Ale já mu na to neskočil. Hutnost 0 /10 Komentář Příšerná hořkost a navíc ještě hnusná pachuť lihu! Chuť 0 /20 Komentář Fuj, tohle nezapít nealkem, tak se na místě pozvracím. Tu pachuť jsem měl ještě dlouho. Kolegyně také následující noc prozvracela a to neměla zdaleko tolik co já! Celkový dojem 1 /10 Komentář Je snad potřeba dodávat více? Jako absinthe totální odpad, jako lihovina není o moc lepší. Nevím, možná tvůrce vyráběl iron nebo fridex a popletl si etikety. Doufám, že se s tímto patokem již nesetkám. Moje zdraví si to zaslouží. Celkové skóre na základě hodnocení: 4,3 % << x >>
|
|