Recenzent
Davar Datum
8.10.2009 Absinthe
Angelique verte suisse 68% Verze
Verte Typ
Destilát Šarže
Barva
8 /10Komentář
Lehce nazelenalá. Louche
9 /10Komentář
Fantasticky intenzivní a rychlý i po přidání pouze studené vody. Při použití ledové vody by byl jistě ještě intenzivnější. Poznámka k barvě
Světlejší zelený zákal. Aroma
19 /20Komentář
Velmi příjemná bylinková vůně bez výrazného lihového zakončení. Důvěryhodná a vybízející k ochutnání. Dominuje anýz, což je vzhledem k intenzivnímu louche pochopitelné. Hutnost
9 /10 Komentář
Chuť
18 /20 Komentář
Na jazyku se objeví celé spektrum příjemných chutí. Prvotní nasládlá přechází do kořeněné, plné chuti. Konec je plynně ve znamení anýzu a na jazyk zůstává nasládlá příchuť. Celkově je chuť vyvážená, „krémovitá“ a plná. Celkový dojem 9
/10 Komentář
Určitě právem vysoce oceněný absinthe, pití nabízí příjemný zážitek a láká k další ochutnávce. Z toho mála, co jsem měl možnost kdy ochutnat je to určitě nejkvalitnější kousek a všem jej doporučuji. Myslím, že u Martina je ještě nějaký vzorek k dispozici.
Celkové skóre na základě hodnocení: 90 %
<< x >>
Recenzent
dEffect Datum
26.11.2009 Absinthe
Angelique verte suisse 68%Verze
Verte Typ
Destilát Šarže
Barva
8 /10Komentář
Krasna prirodna zelenkava farba. Menej bodov len kvoli osobny preferenciam tmavsej a sytejsej zelenej farby. Louche
8 /10Komentář
Lounche krasny a husty, len podla mojho nazoru trosku prilis netrpezlivy
Poznámka k barvě
Krasna hutna biela s jemnuckym nadychom zelenej Aroma
19 /20Komentář
Krasna vona ! najkrajsia aku som kedy mal moznost ucitit. Bol to pozitok. Hutnost
9 /10 Komentář
plny a kremovy, presne taky ako ma byt Chuť
19 /20 Komentář
Po ovonani som sa nevedel dockat prveho srku z pohariku a potvrdila sa mi ze je to uzasny jemny a delikatny absinthe. Krasa, to ma ako prve napadlo po prvom hlte. Celkový dojem
10 /10 Komentář
Pre mna je to jednoznacne najchutnejsi absinthe, aky som kedy pil. Presne toto je ta chut, ktoru som hladal. Zacinam byt fanusik Claude-Alain Bugnona! Celkové skóre na základě hodnocení: 90,0 %
<< x >>
Recenzent
Repry Datum
16.12.2009 Absinthe
Angélique Verte SuisseVerze
Verte Typ
Destilát Šarže
2009 Barva
8 /10Komentář
Pěkná zelená, ale mohla by být zelenější (tmavší). Louche
9 /10Komentář
Velmi hezký louche, krásně se na to dívá. Poznámka k barvě
Mléčná s jemným nazelenalým profilem. Aroma
14 /20Komentář
Zajímavý profil, ale trochu slabší aroma by možná bylo lepší. Hutnost
5 /10 Komentář
Docela se mi sevřely chuťové pohárky, rozhodně jsem z toho nebyl nějak unešen. To jsem moc nečekal. Chuť
12 /20 Komentář
Rozhodně celkově je chuť lepší než převalování absinthu na jazyku. Ale už jsem měl i povedenější kousky. Celkový dojem
5 /10 Komentář
Možná půjdu proti proudu, ale z toho absinthu moc nadšený nejsem. Čekal jsem o dost víc a výsledkem bylo pro mě celkem zklamání. Celkové skóre na základě hodnocení: 68,6 %
<< x >>