Recenze |
|
|
Recenzent Davar Datum 2009-10-08 Absinthe Angelique verte suisse 68% Verze Verte Typ destilát Šarže 0 Barva 8 /10 Komentář Lehce nazelenalá. Louche 9 /10 Komentář Fantasticky intenzivní a rychlý i po přidání pouze studené vody. Při použití ledové vody by byl jistě ještě intenzivnější. Poznámka k barvě Světlejší zelený zákal. Aroma 19 /20 Komentář Velmi příjemná bylinková vůně bez výrazného lihového zakončení. Důvěryhodná a vybízející k ochutnání. Dominuje anýz, což je vzhledem k intenzivnímu louche pochopitelné. Hutnost 9 /10 Komentář 0 Chuť 18 /20 Komentář Na jazyku se objeví celé spektrum příjemných chutí. Prvotní nasládlá přechází do kořeněné, plné chuti. Konec je plynně ve znamení anýzu a na jazyk zůstává nasládlá příchuť. Celkově je chuť vyvážená, „krémovitá“ a plná. Celkový dojem 9 /10 Komentář Určitě právem vysoce oceněný absinthe, pití nabízí příjemný zážitek a láká k další ochutnávce. Z toho mála, co jsem měl možnost kdy ochutnat je to určitě nejkvalitnější kousek a všem jej doporučuji. Myslím, že u Martina je ještě nějaký vzorek k dispozici. Celkové skóre na základě hodnocení: 91.2 % << x >>
Recenzent dEffect Datum 2009-11-26 Absinthe Angelique verte suisse 68% Verze Verte Typ destilát Šarže 0 Barva 8 /10 Komentář Krasna prirodna zelenkava farba. Menej bodov len kvoli osobny preferenciam tmavsej a sytejsej zelenej farby. Louche 8 /10 Komentář Lounche krasny a husty, len podla mojho nazoru trosku prilis netrpezlivy Poznámka k barvě Krasna hutna biela s jemnuckym nadychom zelenej Aroma 19 /20 Komentář Krasna vona ! najkrajsia aku som kedy mal moznost ucitit. Bol to pozitok. Hutnost 9 /10 Komentář plny a kremovy, presne taky ako ma byt Chuť 19 /20 Komentář Po ovonani som sa nevedel dockat prveho srku z pohariku a potvrdila sa mi ze je to uzasny jemny a delikatny absinthe. Krasa, to ma ako prve napadlo po prvom hlte. Celkový dojem 10 /10 Komentář Pre mna je to jednoznacne najchutnejsi absinthe, aky som kedy pil. Presne toto je ta chut, ktoru som hladal. Zacinam byt fanusik Claude-Alain Bugnona ! Celkové skóre na základě hodnocení: 92.6 % << x >>
Recenzent Repry Datum 2009-12-16 Absinthe Angélique Verte Suisse Verze Verte Typ destilát Šarže 2009 Barva 8 /10 Komentář Pěkná zelená, ale mohla by být zelenější (tmavší). Louche 9 /10 Komentář Velmi hezký louche, krásně se na to dívá. Poznámka k barvě Mléčná s jemným nazelenalým profilem. Aroma 14 /20 Komentář Zajímavý profil, ale trochu slabší aroma by možná bylo lepší. Hutnost 5 /10 Komentář Docela se mi sevřely chuťové pohárky, rozhodně jsem z toho nebyl nějak unešen. To jsem moc nečekal. Chuť 12 /20 Komentář Rozhodně celkově je chuť lepší než převalování absinthu na jazyku. Ale už jsem měl i povedenější kousky. Celkový dojem 5 /10 Komentář Možná půjdu proti proudu, ale z toho absinthu moc nadšený nejsem. Čekal jsem o dost víc a výsledkem bylo pro mě celkem zklamání. Celkové skóre na základě hodnocení: 67.1 % << x >>
|
|