Tak to je poměrně zajímavé téma =)
Pivo = Svijany (kněžna, kvasničák, kníže), Černá hora (páter, kvasar), Chodovar tm. a Březňák tm.
Rum = jedině něco nazpůsob "Stroh", ojediněle Key Rum 1:20 (Rum:Kofola)
Vodka = Božkov (jediná vodka od českých výrobců po které je mi zle až kolem jednoho litru), pak jsem měl nějakou CCCP ruskou vodku, měli to v jednom baru přímo od dovozce z Ruska - měla opravdu jemný říz a už jsem ji nikdy pak neviděl, škoda.
Víno = převážně Bílé polosuché - nejčastěji z Velkých Žernosek (mám to skoro za humny), jinak nepohrdnu i červeným to mám radši suché. Mám rád když víno má působivý buket s kterým mi pěkně občas zamotá hlavu co vše v tom je.
Fernet = opět od Božkovu, jak citrus tak drsoň. Ta hořkost je prostě kouzelná.
.... domácí záležitosti od různých známých atd.: višňovice, domácí vína a občas jen max. lžíčku jakékoliv pálenky (je mi i po jednom panáku strašně zle od žaludku, nepřišel jsem na to ještě proč tomu tak je
)
Ostatní sortiment stojí spíš za výjimku v mém seznamu. Naposledy jsme měli v práci na degustaci Bechera Lemon - o dost pitelnější pro mě než samotný becher. Nejvíc si však vážím stejně absinthu neboť to je zatím pro něco nepoznaného a taky to není tak moc pití jako spíš inspirace sama o sobě.
Experimentům se nebojím a plánuji k další objednávce přihodit flaštičku višňovičky od Martina ať mám s čím porovnávat taky doma =)