Absinthe Mafia - spolek milovníků pravého absintu http://www.absinthemafia.com/ |
|
Gin http://www.absinthemafia.com/viewtopic.php?f=16&t=373 |
Stránka 15 z 76 |
Autor: | Rafael [ pát 29. kvě 2015 14:38:21 ] |
Předmět příspěvku: | Re: Gin |
Martin píše: A když už to tak funguje, tak jsme udělali i OMG microsite Na rozdíl od spousty marketingových ginů neobsahuje OMG žádnou tajnou přísadu rostoucí v pohoří And, která se sbírá 1x ročně za svitu měsíce v úplňku. Nemá ani žádného pra pra dědečka, který recept získal od mnicha zachráněného před inkvizicí a který recept předával z generace na generaci až do dnešních dnů. |
Autor: | Froggg [ pát 29. kvě 2015 14:50:10 ] |
Předmět příspěvku: | Re: Gin |
Já zas musím pochválit prezentaci. Neznám moc českých firem, které mají takto dobré prezentace produktů na webu. A teď mě tak napadá, že OMG dochází... Chce to novou lahev. A máte nějaké typy, jak je OMG nejlepší, je tu nějaký odborník přes míchačky? |
Autor: | Rafael [ pát 29. kvě 2015 15:47:41 ] |
Předmět příspěvku: | Re: Gin |
Nejsem přítel míchaných nápojů, tak mně neberte moc vážně! * Není takového Ginu do míchaček škoda? Martine? |
Autor: | Froggg [ pát 29. kvě 2015 15:58:03 ] |
Předmět příspěvku: | Re: Gin |
Já si myslím že není, protože i v míchaném nápoji poznáš, jestli v tom je alkohol kvalitní nebo nějaká břečka. Byl jsem na pár akcích, kde byly míchané nápoje z rumů a brandy a výběr rumu nebo brandy ovlivní i chuť samotnýho míchanýho nápoje. Pravdou je, že to leze do peněz. Jinak ale doma rumy, brandy i whisky piju čistý. Gin jak kdy, někdy s tonikem. Ale i ten tonik si to chce dobře vybrat. Ale zajímala by mě příprava i něčeho zajímavějšího, než je gin a tonik. |
Autor: | Martin [ pát 29. kvě 2015 16:56:21 ] |
Předmět příspěvku: | Re: Gin |
Kvalitní gin je sakra poznat i v něčem tak jednoduchém, jako G&T. Ale zrovna u tohoto drinku zatraceně záleží na toniku. Takže žádné sladké vody ze supermarketu, ale kvalitní barmanské mixery, viz to co sami pijeme. Já mám teď období Negroni, toho vypiju docela dost. Oblíbil jsem si i netradiční twist, kdy místo Campari použiju zelenou Chartreuse. Poměr 40 ginu - 40 - vermutu - 30 chartreuse. Je to silné, ale boží! |
Autor: | Rafael [ pát 29. kvě 2015 18:26:06 ] | ||
Předmět příspěvku: | Re: Gin | ||
Mi ty mixy nechutnají, mám nějaký blok k ním. Raději vše zvlášť. Štamprličku ginu a až pak za chvíli třeba nějaký dobrý tonic. A nakonec zapít bylinným likérem. * Tu přílohu berte jako vtip a úplně od tématu!!! Jako historické okénko z hospod IV. cenové skupiny. Ale ani kdysi jako chudý študák... , jsem to nikdy nezkusil...
|
Autor: | Froggg [ pát 29. kvě 2015 21:17:53 ] |
Předmět příspěvku: | Re: Gin |
Martine, ty už máš docela slušné spektrum produktů, nechtěl bys zkusit, třeba i ve spojení s nějakým slušným barmanem, dát dohromady odzkoušený mixy z Tvých produktů a případně dalších doporučených od třetích stran? Já takovou věc docela oceňuju na některých výrobcích alkoholu, že mi dají typ, jak využít jejich pití osvědčeným způsobem, který považují za kvalitní. Trochu mi to taky napoví o tom, kam to směřují, co jsou zač... |
Autor: | Blackhawk [ pát 29. kvě 2015 22:05:11 ] |
Předmět příspěvku: | Re: Gin |
Martin píše: Kvalitní gin je sakra poznat i v něčem tak jednoduchém, jako G&T. Ale zrovna u tohoto drinku zatraceně záleží na toniku. Takže žádné sladké vody ze supermarketu, ale kvalitní barmanské mixery, viz to co sami pijeme. Já mám teď období Negroni, toho vypiju docela dost. Oblíbil jsem si i netradiční twist, kdy místo Campari použiju zelenou Chartreuse. Poměr 40 ginu - 40 - vermutu - 30 chartreuse. Je to silné, ale boží! Jak tomu drinku říkáš? |
Autor: | Rafael [ ned 31. kvě 2015 8:26:47 ] |
Předmět příspěvku: | Re: Gin |
Martin píše: Kvalitní gin je sakra poznat i v něčem tak jednoduchém, jako G&T. Ale zrovna u tohoto drinku zatraceně záleží na toniku. Takže žádné sladké vody ze supermarketu, ale kvalitní barmanské mixery, viz to co sami pijeme. Já mám teď období Negroni, toho vypiju docela dost. Oblíbil jsem si i netradiční twist, kdy místo Campari použiju zelenou Chartreuse. Poměr 40 ginu - 40 - vermutu - 30 chartreuse. Je to silné, ale boží! Martine, máš něco proti Campari, že si ho v tom Negroni, oproti klasice zaměnil? * Ptám se kvůli jeho způsobu výroby - inovace barviva. * Je to sice klasika, ale nikdy jsem to neviděl ani neochutnal - ty červce z opuncií. Jestli jsou fact jen barvivo, nebo nějak ovlivňují chuť a aroma toho Campari? |
Stránka 15 z 76 | Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ] |
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group http://www.phpbb.com/ |