Haha, dneska jsem čistil mailovou schránku a koukejte, co jsem našel. Můj první kontakt s Martinem ohledně Antoníčka! To bylo tuším ještě před založením fóra. Snad se nebude zlobit za zveřejnění.
Juraj píše:
3.11. 2008 23:23
Dobrý večer přeji, různě na internetu jsem se dočetl o nastávající, vylepšené druhé várce Vašeho vynikajícího Absinthu St. Antoine. Proto bych se Vás hnán netrpělivostí chtěl zeptat v jaké fázi výrobního procesu se nyní tato várka nachází. Zda-li již proběhla destilace či dokonce už i distribuce do prodejen, což by bylo opravdu skvělé. Předem děkuji za informaci a těším budu moct opět posedět s přáteli a se sklenkou tohoto vynikajícího nápoje.
Martin píše:
4.11. 2008 17:23
Dobrý den Juraji, děkuji za Váš zájem o náš absinthe. Před chvilkou jsme dokončili dnešní destilaci a pokračovat se bude až do konce tohoto týdne. Příští týden budu v destilátu macerovat barvící byliny a hotovo. Jen bych nejraději před stáčením nechal absinthe trochu uležet, ale píše mi tolik lidí, že to budu muset stáčet hned
Zdraví
Martin Žufánek
Je to až nostalgie, takových let zpátky. A kolik se toho od té doby ohledně absintu událo!!!
Edit: Koukám, že s čárkami jsem měl problém už tehdy. Hm, jen ať grammar nazi trpí!